Welkom bij EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Vanaf het resort wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, het zwembad, veluwse kinderboerderij of kindertheater.

 
Zoek & boek
 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort De Wije Werelt!
 

Werkzaamheden
Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op Resort De Wije Werelt. Er worden nieuwe woningen geplaatst en er wordt gewerkt aan de infrastructuur op het park. Uiteraard doen wij ons best om de overlast hiervan tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de omvang van deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met ons Klanten Contact Centrum via 088 070 80 90

 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op EuroParcs Resort De Wije Werelt bent u aan het juiste adres voor de leukste en meest originele natuuraccommodaties. Bekijk en ontdek de vakantiehuisjes snel!
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Kamperen op EuroParcs Resort De Wije Werelt kan dus ook. Naast het huren van een vakantiewoning kunt u ook heerlijk komen kamperen met uw eigen tent of camper!
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Bekijk en ontdek de omgeving van EuroParcs Resort De Wije Werelt, zoals: Nationaal Park De Hoge Veluwe! Het Klimbos en Burgers' Zoo zitten ook in de buurt.