Algemeen

Tot hoe laat kan ik arriveren?
Je kunt bij ons inchecken tot 21.00 uur. Wanneer je arriveert na 17.00, vernemen wij dit graag, zodat we de sleutel klaar kunnen leggen.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?
Voor kamperen is de inchecktijd vanaf 14.00 uur en de uitchecktijd tot 12.00 uur. Voor de verhuur is de inchecktijd vanaf 15.00 uur en de uitchecktijd tot 10.00 uur.

Kan ik eerder inchecken, danwel later uitchecken?
Dit is mogelijk op aanvraag. Vraag bij de receptie naar de diverse mogelijkheden.

Is het zwembad ook toegangelijk voor bezoekers?
Ons zwembad is vrij toegankelijk voor gasten van onze camping, dagbezoek dient vooraf een kaartje te kopen op onze receptie. In de maanden juli & augustus is het niet mogelijk om als dagbezoeker gebruik te maken van ons zwembad.

Wanneer is het recreatieteam aanwezig?
Het recreatieteam is aanwezig tijdens het Paasweekend, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en de zomervakantie. Tijdens de herfstvakantie wordt er een beperkt recreatieprogramma georganiseerd.

Moet ik betalen voor dagbezoek?
Nee, dagbezoek is bij ons van harte welkom. Wanneer jouw bezoek gebruik wenst te maken van het zwembad of de binnenspeeltuin dienen zij hiervoor wel een kaartje te kopen op onze receptie. 

Wanneer kunnen wij de camping of verhuuraccommodaties bezichtigen?
Je bent altijd van harte welkom om onze camping te bezichtigen. De receptie is dagelijks geopend.

Tot hoe laat is de slagboom geopend?
Je kunt tussen 7.00 uur en 22.00 uur gebruik maken van onze slagboom. Buiten deze tijden kun je niet meer het campingterrein op met je auto, maar je kunt dan nog wel gebruik maken van de centrale parkeerplaats.

Is het mogelijk om een fiets te huren?
Je kunt bij onze receptie terecht voor het huren van een fiets. Zowel voor kinderfietsen als goede gazellefietsen met versnellingen. Ook verhuren wij kinderzitjes.

Is er Wi-Fi aanwezig op de camping?
Wi-Fi is aanwezig op het gehele terrein.

Kamperen

Hoeveel ampère is er beschikbaar op de kampeerplaats?
Al onze comfortplaatsen hebben de beschikking over een aansluiting met 10 ampère.  Op  comfort xl-, supercomfort xl-, seizoens- en jaarplaatsen behoort ook een 16 ampère aansluiting tot de mogelijkheden. Op onze basisplaatsen is er 6 ampère elektra.

Zijn honden toegestaan op de camping?
Je hond mag tegen betaling mee kamperen op Camping De Wije Werelt, maar laat hem geen overlast bezorgen aan medekampeerders. Niet iedereen is een hondenliefhebber. Honden dienen altijd aangelijnd te zijn en mogen niet alleen in jouw caravan of tent achtergelaten worden. Maximaal 1 huisdier per plaats, 2 voor seizoen- en jaarplaatsen. Honden van bezoekers en visite zijn niet toegestaan.

Mag ik barbecueën op de kampeerplaats?
Barbecueën is toegestaan mits dit vooraf even op onze receptie is nagevraagd. Je kampeert in een bosrijke omgeving waarin barbecueën levensgevaarlijk kan zijn. Open vuur is niet toegestaan.

Zijn partytenten toegestaan?
Partytenten zijn op onze kampeerplaatsen niet toegestaan.

Mag ik een bijzettentje plaatsen?
Het plaatsen van een bijzettentje (maximaal 6 m²) bij de kampeerplaats is toegestaan. Aan de eerste bijzettent zijn geen kosten verbonden, voor het tweede bijzettentje rekenen wij €5,00 per nacht.

Is een worteldoek of plastic zeil toegestaan?
Worteldoek of plastic zeil onder de (voor)tent toegestaan. Indien je voor je voortent ook nog een luifel plaatst is grondzeil hieronder niet toegestaan. Zogenaamde grasvriendelijke doorgroeimatten zijn hier wel toegestaan (maar bij een volle grasmat overbodig), bij afwezigheid dient deze te worden teruggerold.

Kan ik met een grote groep komen kamperen?
Het is mogelijk om bij ons met een grote groep te komen kamperen. Wij hebben twee kampeervelden welke hier geschikt voor zijn. Bel of mail de receptie en vraag naar de mogelijkheden.

Mag ik de auto op de kampeerplaats parkeren?
Je mag bij ons één auto naast je caravan of tent parkeren, hou hierbij wel rekening met je medekampeerders.  Wij hebben ook voldoende parkeerplaatsen buiten het kampeerterrein. Veld 33 t/m 38a én veld 160 t/m 168 zijn autovrij.

Heb ik douchemuntjes nodig?
Nee, je hebt bij ons geen speciale pas of munten nodig voor het gebruik van douches of warm water.

Verhuur

Zijn honden toegestaan in de huuraccommodaties?
Wij hebben een aantal Mobile Homes beschikbaar waarin honden zijn toegestaan, neem hiervoor contact op met onze receptie. In al onze andere accommodaties zijn honden niet toegestaan.

Zijn lakenpakketten aanwezig in de bungalow of chalet?
In onze Boslodges en Mobile Homes liggen de lakenpakketten bij aankomst voor je klaar in de accommodatie. In de Jachthut, Pod, Geurt, BOET en onze Zwerfhutten zijn lakenpakketten optioneel. Handdoeken en theedoeken dien je zelf mee te nemen.

Mag ik roken in de bungalow of chalet?
Nee, roken is in onze huuraccommodaties niet toegestaan.

Voor het verblijf in een chalet betalen wij een borg. Krijgen we deze gelijk terug of wordt dit overgemaakt?
Indien de accommodatie door ons wordt schoongemaakt krijg je de borg bij vertrek van ons terug. Wanneer je ervoor heb gekozen om de accommodatie zelf schoon te maken, noteren wij jouw rekeningnummer en maken de borg na controle van jouw accommodatie over op jouw bankrekening.

Zit er een oven in de verhuuraccommodaties?
Nee, er is enkel een magnetron aanwezig. 

Wat voor soort koffiezetapparaat zit er in de huisjes?
Er is een filter koffiezetapparaat aanwezig, koffiefilter nr. 4 heb je hiervoor nodig.

Kan ik de auto bij de huuraccommodatie parkeren?
Onze Veluwse Jachthutten beschikken over hun eigen parkeerplaats. Voor alle andere accommodaties geldt dat de auto op de centrale parkeerplaats kan worden geparkeerd.

Mocht je nog andere vragen hebben?  
Bel met de receptie: 0318-591201 of mail naar: wijewerelt@ardoer.com. Wij staan je graag te woord!