Stuifzand, prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden, schaapskuddes en zacht stromende beken... Dat is de Veluwe!

Maar de Veluwe biedt meer! Topattracties, beroemde musea, historische stadjes, moderne accommodaties, culinair genieten en volop gelegenheid om actief te zijn in de adembenemend mooie Veluwse natuur.

De Veluwe staat voor actief, avontuurlijk, ontspannend en uitdagend. Maar ook voor verleidelijk lekker. En dat alles op nog geen uurtje rijden van de Randstad. Kom, ontdek en beleef de Veluwe!

Heeft u de faciliteiten op Resort De Wije Werelt al gezien? Nee? Bekijk het even en ontdek wat er op het resort zoal te doen is.

 
Family
Family

Family

Genieten met het gezin? Dat is in de omgeving van Resort De Wije Werelt een makkie! Er is zoveel te doen, dat je elke dag op pad kunt! Bekijk de mogelijkheden.
 
Active
Active

Active

In de omgeving van Resort De Wije Werelt is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes.
 
Easy going
Easy going

Easy going

Voor een rustige dag hoef je niet stil te zitten! De omgeving van Resort De Wije Werelt biedt veel activiteiten die niet inspannend zijn, maar wél interessant!
 
Travel
Travel

Travel

Ontdek de omgeving van resort De Wije Werelt op verschillende manieren. Wandelen, fietsen, met de auto of de trein, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.
 
Culinair
Culinair

Culinair

Je kunt heerlijk eten in de omgeving van Resort De Wije Werelt. Ontdek ook de gezellige markten en proef de beste ingrediënten, laat je verrassen!
 
Urban
Urban

Urban

In de buurt van Resort De Wije Werelt liggen veel leuke plaatsen om te bezoeken! Shoppen, kunst en cultuur snuiven? Wij helpen je graag op weg!