Op het resort

EuroParcs Resort De Wije Werelt biedt een prachtig verwarmd zwembad. Naast het zwembad is een ligweide waar je in de zomer lekker kunt zonnen en ontspannen.

Het prachtige zwembad van 20 x 10 is gratis toegankelijk voor gasten. In de periode juli en augustus voor dagbezoekers niet toegankelijk, buiten deze maanden kost het € 3,- per persoon.

Het peuterbad bestaat uit een prachtige waterspeeltuin met allerlei kleurige waterelementen. Glijden, spetteren en spatteren! Vanuit je stoel kun je genieten van de kinderen die zich uren kunnen vermaken.

zwembad

Verwarmd peuterbad

Het peuterbad bestaat uit een prachtige waterspeeltuin met allerlei kleurige waterelementen. Spetter, spatter, spater: de kinderen kunnen zich uren vermaken!

Snackbar De Houtzagerij

Op De Wije Werelt hoef je niet in de keuken te staan. Trakteer jezelf op een diner of verwen jezelf met heerlijke afhaalmaaltijden en snacks bij De Houtzagerij!
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de receptie, restaurant De Houtzagerij, de winkel, snackbar, Indoor speeltuin kunt u inzien van Resort De Wije Werelt.