In de omgeving: 18km

Ben jij klaar voor avontuur? Kom naar Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Dat is vlakbij EuroParcs De Wije Werelt! En geniet van 3,5 uur klimplezier! Kies uit 9 verschillende routes, elk met een eigen moeilijkheidsgraad. Bepaal zelf hoe hoog je gaat!

Op het mooie park Berg & Bos en vlakbij de Apenheul ligt Klimbos Veluwe. Klim tot de hoogste boomtoppen, klauter over hindernissen en zweef door de lucht met de tokkel. 100% veilig is het in elk geval, want je klimt met een continu zekersysteem. Hierdoor kan iedereen zelfstandig de routes klimmen.

Een uitje naar Klimbos Veluwe is leuk voor jong en oud. Voor de jonge klimmers met een minimale reikhoogte van 1.30 meter is er zelfs een speciaal juniorbos. Wil je als ouder graag met je kind mee klimmen? Geen probleem! Het juniorbos is ook geschikt voor volwassenen. Naast het klimmen zijn er veel andere activiteiten te doen. Vlakbij Klimbos Veluwe staat een uitkijktoren van 26 meter hoogte en je kunt een wandeling maken langs de wilde zwijnen en hertjes. Heerlijk natuurlijk!

Moon Trees
In Klimbos Veluwe kun je het gloednieuwe real-life spel spelen: Moon Trees. Het doel: zoveel mogelijk Moon Trees bomen veroveren. Verzamel grondstoffen, verover, steel en bescherm jouw bomen. Samenwerken is een must!

Moon Trees speel je buiten met minimaal 4 spelers en maximaal met 42 spelers. Het spel duurt 1 uur. Probeer Moon Trees nu super voordelig met het introductietarief. Leuk voor jong en oud!