Op Resort De Wije Werelt zijn er allerlei faciliteiten te ontdekken. Bij de receptie kunt u terecht voor al uw vragen. De Houtzagerij is niet alleen een fantastisch goed restaurant, het is ook een indoor speelparadijs! Tijdens de schoolvakanties is er iedere ochtend kinderanimatie. Verder is er een winkel waar u onder meer uw ontbijt kunt shoppen. Er is een snackbar voor de lekkere trek, er zijn diverse speeltuinen en nog veel meer!

Bekijk de voorzieningen en ontdek wat het resort zoal te bieden heeft. Dikke tip: ook in de omgeving van Otterlo is er veel te doen en te beleven!

 
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Bekijk en ontdek de omgeving van EuroParcs Resort De Wije Werelt, zoals: Nationaal Park De Hoge Veluwe! Het Klimbos en Burgers' Zoo zitten ook in de buurt.
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Op de parkplattegrond van Resort De Wije Werelt kunt u bekijken waar de faciliteiten (receptie, restaurant, zwembad) en accommodaties te vinden zijn.
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de receptie, restaurant De Houtzagerij, de winkel, snackbar, Indoor speeltuin kunt u inzien van Resort De Wije Werelt.