Resort De Wije Werelt

Adres

Arnhemseweg 100-102
6731 BV Otterlo

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
info.resortdewijewerelt@europarcs.nl

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Vakantiewoning reserveren?

Reserveren kan online via ons reserveringssysteem of telefonisch via 088 070 80 90. U kunt ook een reservering maken en plaatsen door ons te mailen.

 
Zoek & boek

Werkzaamheden

Op dit moment vinden er werkzaamheden plaats op De Wije Werelt. Er worden nieuwe woningen geplaatst en er wordt gewerkt aan de infrastructuur op het park. Uiteraard doen wij ons best om de overlast hiervan tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de omvang van deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met ons Klanten Contact Centrum via 088 070 80 90

 
Veelgestelde vragen

Vuurwerk

Met Oud en Nieuw mag er alleen vuurwerk worden afgestoken op de Hertenweide. Vraag bij de receptie voor meer informatie. Op het resort is verder geen vuurwerk toegestaan, in verband met de brandveiligheid. Wij vragen om uw begrip en medewerking. 

Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de receptie, restaurant De Houtzagerij, de winkel, snackbar, Indoor speeltuin kunt u inzien van Resort De Wije Werelt.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de faciliteiten op Resort De Wije Werelt. Er is van alles te ontdekken, doen en te beleven, bij het zwembad, restaurant en in de speeltuin!

Restaurant De Houtzagerij

Heerlijk uit eten met het hele gezin. Ook voor de kinderen is het ...