De accommodaties van Resort De Wije Werelt

Met dit resort van EuroParcs trek je De Wije Werelt in! Het eigentijdse luxe gezinsresort, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo grenzend aan Nationaal Park De Hoge Veluwe, verhuurt de meest bijzondere Veluwse Zwerfhutten.

Met het prachtige bos en zandverstuiving in de omgeving en de faciliteiten op het park zelf zit u precies goed, want u kunt niet alleen heel lekker, goed en gezellig eten bij Restaurant De Houtzagerij. Kinderen kunnen er ook eindeloos indoor spelen!

Bent u op zoek naar een geschikte accommodatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want de keuze is reuze zowel voor stelletjes, gezinnen als voor grotere groepen. Met welk gezelschap u ook komt, u bent van harte welkom.

Hieronder vindt u een greep uit onze vakantiewoningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort De Wije Werelt? Gan dan op zoek en boek!

 
Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

De Natuurmonumenten 6 is een sfeervolle houten accommodatie met een knusse inrichting met een bedstee, vide en potkachel en is geschikt voor 6 personen. 

EuroParcs Resort De Wije Werelt accommodatie Natuurmonumenten Zwerfhut
Fred 2
Fred 2

Fred 2

Geschikt voor 2 personen met een kingsize Larikshouten bed
Zwerfhut op hoogte 5
Zwerfhut op hoogte 5

Zwerfhut op hoogte 5

Geschikt voor 5 personen met sfeerhaard en tv
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Ontdek de faciliteiten op Resort De Wije Werelt. Er is van alles te ontdekken, doen en te beleven, bij het zwembad, restaurant en in de speeltuin!
Van Gogh 4
Van Gogh 4

Van Gogh 4

Geschikt voor 4 personen met houtkachel, bedstee en vide
Natuurmonumenten 8
Natuurmonumenten 8

Natuurmonumenten 8

Chalet met bedstee, slaapzolder en 1 badkamer
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Bekijk en ontdek de omgeving van EuroParcs Resort De Wije Werelt, zoals: Nationaal Park De Hoge Veluwe! Het Klimbos en Burgers' Zoo zitten ook in de buurt.
Velthorst 4
Velthorst 4

Velthorst 4

Dit nieuwe, vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen
Geurt 4
Geurt 4

Geurt 4

Trekkershut voor 4 personen met een eigen watertappunt
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Op de parkplattegrond van Resort De Wije Werelt kunt u bekijken waar de faciliteiten (receptie, restaurant, zwembad) en accommodaties te vinden zijn.