Op een steenworp afstand van uw vakantiewoning kunt u met de kinderen ontspannen in het indoor zwem- of speelparadijs. Liever wat tijd voor uzelf? In de nieuwe sauna komt u heerlijk tot rust. Ook beschikt Resort De Rijp over beautyruimtes en andere wellnessfaciliteiten. Maar natuurlijk vindt u hier ook een restaurant met heerlijk terras, mini markt en een snackbar. 

Onze wellness is onder de hoede van Base Vitaal. Base Vitaal geeft massages en voetreflex therapie. 

Base Vitaal wellness behandeling(en).

Wellness is het ultieme moment om een even een stap terug te doen in uw drukke bestaan. Even geen haast, geen klok, maar rust. Geen werk, maar ontspanning. Base Vitaal realiseert dit voor u. 
U komt binnen in een ruimte waar u zich volledig kan ontspannen, waar in u alleen maar kunt genieten. U ontvangt een massage, waar u zelf voor heeft gekozen. Na de behandeling kunt u nog even na genieten in het restaurant of gebruik maken van de mooie sauna ruimte.

4 Resultaten

Wellness

Maak gebruik van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten en kom helemaal tot rust! In de wellness vindt u onder meer een sauna, een zoutcabine en een Turks stoombad.

Buitenzwembad

Resort De Rijp beschikt over de luxe dat je kunt kiezen waar je in de zomer verkoeling zoekt. Aan het water bij het zandstrand of in het buitenzwembad!

Binnenzwembad

Wanneer het weer niet zo lekker is buiten, kun je op Resort De Rijp heerlijk binnen zwemmen. U bent van harte welkom in ons gezellige binnenzwembad!

Zwemles

Resort De Rijp biedt de mogelijkheid om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door Gijs Koelemeijer. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.zwemschoolgijskoelemeijer.nl