9 Resultaten

Alkmaar

Alkmaar is vooral Hollands kaasstad. Gedurende het seizoen (van de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september) wordt hier op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. De kazen worden door handelaren via handjeklap verkocht. Daarna komt het 400 jaar oude kaasdragersgilde in actie komt om met berries de kaas af te voeren, nadat de partij in de Waag is gewogen.
Alkmaar
Alkmaar

Amsterdam

Amsterdam heeft vele gezichten. Iedereen kent de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast biedt de stad vele andere bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea. Elke dag heeft u de keuze uit vele concerten en theatervoorstellingen. Amsterdam heeft 't allemaal!
Amsterdam
Amsterdam

De Beverwijkse Bazaar

Met ruim 2.500 winkels is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Het perfecte, goedkope dagje uit, ook bij slecht weer. Meer dan 50 nationaliteiten maken De Bazaar tot meest internationale markt. Een smeltkroes van culturen, nationaliteiten, religies en talen. Elk weekeind geopend van 08.30 tot 18.00 uur.
De Beverwijkse Bazaar
De Beverwijkse Bazaar

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website:
Escaperoom Best Escape Purmerend
Escaperoom Best Escape Purmerend

Fort Resort Beemster

Onder de koepels van het Unesco Werelderfgoed Fort aan de Nekkerweg staat een prachtig spa/wellness – hotel – restaurant. De combinatie van de historische elementen, het ingenieuze ontwerp, de hoogstaande techniek, de prachtige natuurlijke omgeving van de Beemsterpolder en het verrassende design maken uw bezoek tot een ware en onvergetelijke belevenis!
Fort Resort Beemster
Fort Resort Beemster

Fort Spijkerboor

Het fort bij Spijkerboor is het grootste fort in de stelling van Amsterdam. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam is Fort bij Spijkerboor een wereldwijd erkend cultuurmonument. En staat sinds 1996 op de Unesco werelderfgoedlijst.
Fort Spijkerboor
Fort Spijkerboor

Ontspanning & Recreatie

In een karakteristiek polderlandschap, grenzend aan het Noord-Hollands kanaal, vindt u Resort De Rijp. Talloze sloten en vaarten vinden hun weg door het park, naar het NH-kanaal en naar het schitterende Alkmaardermeer voor heel veel vaar- én kijkplezier. Het dorpje de Rijp ligt vlak naast het park en is een prachtig én gezellig 17e eeuws dorp. Het park ligt bovendien aan het Unesco Werelderfgoedgebied de Beemster.
Ontspanning & Recreatie
Ontspanning & Recreatie

Volendam

Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, met zijn klederdracht, muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven, souvenirwinkels 7 dagen per week geopend. Restaurants met een Volendamse sfeer waar een belangrijk deel van de menukaart uit vis bestaat. Zo uit het water vers op het bord.
Volendam
Volendam

Zaanse Schans

De Zaanse Schans is een unieke woon-en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw!
Zaanse Schans
Zaanse Schans