Kinderboerderij

5 Resultaten

Dierenweide

Resort De Rijp heeft niet alleen een kinderboerderij maar ook een grote dierenweide. De dieren hebben hier alle ruimte om heerlijk rond te lopen.

Kinderboerderij

Kom snel eens kijken bij onze kinderboerderij. Samen de dieren voeren en aaien, het kan allemaal op Resort De Rijp. Op onze kinderboerderij wonen momenteel hertjes, geiten, schapen, kippen en twee pony's. Betreden blijft voor eigen risico.

Zwemles

Resort De Rijp biedt vanaf 1 november de mogelijkheid om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door Gijs Koelemeijer. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.zwemschoolgijskoelemeijer.nl

Speeltuin

Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen die her en der op het park aanwezig zijn. Tot aan het zandstrand aan toe! Dat houdt in: lekker zwemmen, zandkastelen bouwen en lekker roetsjen vanaf de glijbaan. Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. In het nieuwe centrumgebouw vindt u een indoor speeltuin en een animatieruimte. Resort De Rijp zorgt voor genoeg vertier!

Little Havana

Gezellig bij elkaar zitten terwijl de kinderen op het strand spelen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u alles overzien. In Little Havana kunt u terecht voor snacks, drankjes en ijs. Openingstijden (gedurende het seizoen): Woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag: 12:00 - 19:00 uur