Restaurant 'Friends 'n Bites', genieten als God in Frankrijk.

Een verrassende uitstraling!

Entourage en sfeer van Friends 'n Bites is niet in één woord te vatten! Het staat bol van emotie... Het trendy Restaurant annex Grand Café met een ruw randje is dé ontmoetingsplaats bij uitstek! De plaats waar je nieuwe en oude vrienden ontmoet... en puur en intens samen kunt genieten. Zien en gezien worden.... maar vooral gezellig!

Original Kitchen...

De keuken van Friends 'n Bites neemt je mee terug naar de voeding zoals onze verre voorvaderen die ook gegeten hebben. Je zintuigen worden geprikkeld bij het nuttigen van eten zoals eten moet smaken. Met een verrassende smaaksensatie als gevolg... een onvergetelijke ervaring!

restaurant
restaurant
restaurant
 
Op het park

Reserveren

088 070 80 63

Openingstijden

Dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur
Keuken is geopend tot 21.00 uur

 
 
Zoek & Boek
 

Meer Op het park

Dierenweide

Resort De Rijp heeft niet alleen een kinderboerderij maar ook een grote dierenweide. De dieren hebben hier alle ruimte om heerlijk rond te lopen.

Fietsverhuur

Resort De Rijp is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen zijn te huur via de receptie.

Fluisterbootverhuur

Op het park zelf kunt u terecht voor het huren van een fluisterboot. In de omgeving zijn leuke tochten te varen en u vaart zo de Eilandspolder in.

Kinderboerderij

Kom snel eens kijken bij onze kinderboerderij. Samen de dieren voeren en aaien, het kan allemaal op Resort De Rijp. Op onze kinderboerderij wonen momenteel hertjes, geiten, schapen, kippen en twee pony's. Betreden blijft voor eigen risico.

Strand

Voor het echte kustgevoel hoeft u Resort De Rijp niet te verlaten. Het zandstrand is namelijk niet alleen genieten met een hoofdletter G voor de kinderen, maar ook voor hun ouders. Heerlijk zonnen op het stand of op één van de luxe loungestoelen… Voor een ijsje, snack of drankje hoeft u niet ver te lopen, u kunt hiervoor terecht bij ons Beach huis.

Wellness

Maak gebruik van onze uitgebreide wellnessfaciliteiten en kom helemaal tot rust! In de wellness vindt u onder meer een sauna, een zoutcabine en een Turks stoombad.

Wi-Fi

Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het restaurant en bij de receptie. Ook zijn er diverse woningen uitgerust met een WiFi-verbinding. Resort De Rijp bevindt zich echter in een buitengebied. De internet verbinding is hierdoor niet altijd even stabiel. Wij vragen uw begrip hiervoor. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de receptie.

Winkel en snackbar

Boodschappen nodig? In het centrumgebouw van Resort De Rijp kunt u terecht in onze kleine supermarkt.

Receptie

U vindt de receptie direct bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor al uw vragen en boekingen. Bij de receptie vindt u diverse folders en informatie over bezienswaardigheden en activiteiten op en rondom het park.

Buitenzwembad

Resort De Rijp beschikt over de luxe dat je kunt kiezen waar je in de zomer verkoeling zoekt. Aan het water bij het zandstrand of in het buitenzwembad!

Binnenzwembad

Wanneer het weer niet zo lekker is buiten, kun je op Resort De Rijp heerlijk binnen zwemmen. U bent van harte welkom in ons gezellige binnenzwembad!

Zwemles

Resort De Rijp biedt de mogelijkheid om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door Gijs Koelemeijer. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.zwemschoolgijskoelemeijer.nl

Speeltuin

Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen die her en der op het park aanwezig zijn. Tot aan het zandstrand aan toe! Dat houdt in: lekker zwemmen, zandkastelen bouwen en lekker roetsjen vanaf de glijbaan. Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. In het nieuwe centrumgebouw vindt u een indoor speeltuin en een animatieruimte. Resort De Rijp zorgt voor genoeg vertier!

Tennis

Tennissen, voetballen, trefbal en veel andere balsporten: je kunt ze op Resort De Rijp beoefenen. Ook als het flink geregend heeft en de grasvelden doorweekt zijn. Het park beschikt namelijk over een grote multifunctionele sportbaan waar jong en ouder zijn of haar energie helemaal kwijt kan. Voor het huren van rackets en tennisballen kunt u terecht bij de receptie.