15 Resultaten

Dierenweide
Dierenweide

Dierenweide

Resort De Rijp heeft niet alleen een kinderboerderij maar ook een grote dierenweide. De dieren hebben hier alle ruimte om heerlijk rond te lopen.

Kinderboerderij
Kinderboerderij

Kinderboerderij

Kom snel eens kijken bij onze kinderboerderij. Samen de dieren voeren en aaien, het kan allemaal op Resort De Rijp. Op onze kinderboerderij wonen momenteel hertjes, geiten, schapen, kippen en twee pony's. Betreden blijft voor eigen risico.

Strand
Strand

Strand

Voor het echte kustgevoel hoeft u Resort De Rijp niet te verlaten. Het zandstrand is namelijk niet alleen genieten met een hoofdletter G voor de kinderen, maar ook voor hun ouders. Heerlijk zonnen op het stand of op één van de luxe loungestoelen… Voor een ijsje, snack of drankje hoeft u niet ver te lopen, u kunt hiervoor terecht bij ons Beach huis.

Wi-Fi
Wi-Fi

Wi-Fi

Er is gratis Wi-Fi beschikbaar in het restaurant en bij de receptie. Ook zijn er diverse woningen uitgerust met een WiFi-verbinding. Resort De Rijp bevindt zich echter in een buitengebied. De internet verbinding is hierdoor niet altijd even stabiel. Wij vragen uw begrip hiervoor. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij de receptie.

Zwemles
Zwemles

Zwemles

Resort De Rijp biedt de mogelijkheid om zwemles te volgen. De lessen worden gegeven door Gijs Koelemeijer. Voor meer informatie kunt terecht op de website www.zwemschoolgijskoelemeijer.nl

Speeltuin
Speeltuin

Speeltuin

Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen die her en der op het park aanwezig zijn. Tot aan het zandstrand aan toe! Dat houdt in: lekker zwemmen, zandkastelen bouwen en lekker roetsjen vanaf de glijbaan. Ook bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken. In het nieuwe centrumgebouw vindt u een indoor speeltuin en een animatieruimte. Resort De Rijp zorgt voor genoeg vertier!

Tennis
Tennis

Tennis

Tennissen, voetballen, trefbal en veel andere balsporten: je kunt ze op Resort De Rijp beoefenen. Ook als het flink geregend heeft en de grasvelden doorweekt zijn. Het park beschikt namelijk over een grote multifunctionele sportbaan waar jong en ouder zijn of haar energie helemaal kwijt kan. Voor het huren van rackets en tennisballen kunt u terecht bij de receptie.