Ervaringen EuroParcs

Ervaringen EuroParcs Resort De Rijp

Hier vindt u de ervaringen met EuroParcs Resort De Rijp, geschreven door onze klanten. In de EuroParcs ervaringen krijgt u een korte impressie van wat onze klanten vinden van onze EuroParcs Resort De Rijp en vakantiewoningen. Hoe hebben onze klanten hun periode in een EuroParcs vakantiewoning en vakantiepark ervaren? Hoe vinden zij de service? Lees hier de EuroParcs ervaringen van onze klanten!

Europarcs ervaringen resort  De Rijp

26.08.2016

Een mooi en schoon park. Super leuk chalet aan het water met tuintje. Mooi park vriendelijk personeel. Ik heb mijn reservering en inchecken een paar moeten wijzigen vanwege ziekte en ook nog op de laatste dag een dag bijgeboekt. Geen enkel probleem en alles verliep perfect. We gaan zeker nog eens terug. Hondje mag mee voor maar 5 euro. Leuke dorpjes binnen 10 km van het park.

Europarcs ervaringen resort  De Rijp

15.09.2016

Wir waren sehr Positiv überrascht! Der Park ist sehr schön und die Unterkunft war sauber und gemütlich!

14.09.2016

Weer een fijne vakantie gehad. Zoals de keren hiervoor.

08.06.2016

Zeer zeker komen wij terug.

05.09.2016

Een geweldig park met mooie ingerichte huizen. Je waant je in een echt huis in plaats van in een vakantiehuisje. Er is een volwaardige ingerichte keuken met oven/magnetron en vaatwasser en fijne luxe badkamers. Ook leuk dat alle huisjes weer anders zijn ingericht.

19.05.2016

Toller Park, gute Lage. Wir kommen gerne wieder.

19.04.2016

Lovely location. Gorgeous accommodation. Friendly and informative staff. Only downside, inside pool was closed. Even so looking forward to coming again next year. Thank you

Europarcs ervaringen resort  De Rijp

14.07.2016

mooi en ruim, prima geschikt voor 8p.
Goede service van het personeel. Een aanrader. We komen zkr nog een keer terug.

Ook ervaring met EuroParcs Resort De Rijp?

Wij hopen dat u naar aanleiding van de ervaringen van anderen interesse heeft gekregen in Resort De Rijp van EuroParcs. Op onze website is alle informatie te vinden met betrekking tot onze prachtige vakantieparken. Ons streven is om aan de hand van ervaringen en feedback de vakantieparken zo goed mogelijk op de bezoekers af te stemmen. Daarom zijn deze ervaringen voor ons van groot belang. Heeft u al eens op een van onze parken verbleven en wilt u graag uw ervaringen delen? Plaats dan een reactie en laat het ons weten!