Resort De Rijp

Adres

Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West-Graftdij
k

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
info.resortderijp@europarcs.nl

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

In- en uitchecken

Op alle resorts van EuroParcs gelden standaard aankomst- en vertrektijden.

Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties geldt dat u op aankomstdag vanaf 15.00 uur in uw accommodatie mag. U kunt inchecken tot de receptie sluit.
Bent u later? Neemt u even contact met ons op. 

Op vertrekdag dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Auto op het park

Per reservering van een vakantiewoning of chalet is het toegestaan met maximaal één auto het park op te rijden. De auto dient op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te worden geparkeerd. Overige auto’s kunt u buiten de slagboom op de parkeerplaats parkeren. Wij vragen u de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken in verband met de veiligheid en ten gunste van het groen.

Openbaar vervoer

Vanaf de omliggende stations gaan er bussen naar West-Graftdijk, naar Oost-Graftdijk is er geen busverbinding.

Vuurwerk

Op Resort De Rijp mag er geen vuurwerk worden afgestoken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de veiligheid. Echter, in de omgeving is wel vuurwerk te horen. Ook kan er vuurwerk worden afgestoken op de openbare weg. Houd u hier rekening mee. 

Huisdieren

Op Resort De Rijp zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Veelgestelde vragen
 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van de receptie, het restaurant, de snackbar, de winkel, indoor speelparadijs en de zwembaden van Resort de Rijp kunt u hier bekijken!
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk hier vast hoe Resort De Rijp eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond ook downloaden als PDF.
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op Resort De Rijp heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht en biedt plezier voor het hele gezin. De diversiteit aan faciliteiten is namelijk groot!
 

↑ Terug naar boven