Contact

Contact en route

Bereikbaarheid

Resort De Rijp ligt op ruim een half uur van Luchthaven Schiphol. Je kunt er voor kiezen via de snelwegen A4, eventueel de A5 (richting Haarlem) of gelijk de A9 (richting Haarlem/Alkmaar) te rijden. Eenmaal bij Alkmaar aangekomen, ga je de ringweg op richting Heerhugowaard. Na een kilometer of drie sla je naar rechts af en rij je onder het viaduct door de provinciale weg N244 (richting Purmerend) op. Je volgt deze weg tot de afslag West-Graftdijk. Je dient op deze rotonde naar rechts af te slaan. Via het oude dorpshart en de kanaaldijk bereik je vervolgens het Villapark. Een andere optie is via de A4/A10 (ringweg west)/A8 (richting Alkmaar/Beverwijk) en de A7 (richting Purmerend) te rijden. Dan moet je afslag Purmerend-Noord nemen en vervolgens op de rotonde links afslaan richting Middenbeemster. Na een kilometer of tien is het beste om wederom bij West-Graftdijk af te slaan.
 

Auto op het park

Per reservering van een vakantiewoning of chalet is het toegestaan met maximaal één auto het park op te rijden. De auto dient op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te worden geparkeerd. Overige auto’s kunt u buiten de slagboom op de parkeerplaats parkeren. Wij vragen u de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken in verband met de veiligheid en ten gunste van het groen.


Openbaar vervoer

Vanaf de omliggende stations gaan er bussen naar West-Graftdijk, naar Oost-Graftdijk is er geen busverbinding.
 

Touringcars / grotere transportvoertuigen​

Op de Groenedijk geldt een breedte en aslastbeperking. Chauffeurs van voertuigen breder dan 2,2 meter en zwaarder dan 4,8 ton dienen een ontheffing bij de gemeente Alkmaar aan te vragen.

Tel.  14 072 of (072) 548 88 88 (vanaf het buitenland).
E-mail: post@alkmaar.nl

Post: 
 

Gemeente Alkmaar
Postbus 53 
1800 BC Alkmaar

 

Huisdieren

Op Resort De Rijp zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Vuurwerk

Op Resort De Rijp mag er geen vuurwerk worden afgestoken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de veiligheid. Echter, in de omgeving is wel vuurwerk te horen. Ook kan er vuurwerk worden afgestoken op de openbare weg. Houd u hier rekening mee. 

Resort De Rijp

Neem contact met ons op

Groenedijk 6
1487 ME Oost-Graftdijk

T 088 070 8090 (kies optie 6)

info@resortderijp.nl 

Openingstijden receptie

Maandag 09.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 09.00 tot 17.00 uur
Woensdag 09.00 tot 17.00 uur
Donderdag 09.00 tot 17.00 uur
Vrijdag 09.00 tot 20.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 tot 16.00 uur

In- en uitchecken

Op alle resorts van EuroParcs gelden standaard aankomst- en vertrektijden.

Voor vakantiehuizen en groepsaccommodaties geldt dat u op aankomstdag vanaf 15.00 uur in uw accommodatie mag. U kunt inchecken tot de receptie sluit.
Bent u later? Neemt u even contact met ons op. 

Op vertrekdag dient u uw accommodatie voor 10.00 uur te verlaten.

Veelgestelde vragen
 
Zoek & Boek