Bekijk alle accommodaties op Resort De Rijp

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort De Rijp? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

Woning uitgelicht

Maak kennis met onze ruime Marken 6! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar tot 6 personen. 

Marken 6
 

Hackfort l'Etage 10

Chalet met 5 slaapkamers en 2 badkamers

Schermer 4

Vakantiewoning met 2 slaapkamers en een vaatwasser

Schermer 6

Vakantiewoning met 3 slaapkamers en een vaatwasser

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers en terras

De Rijp 6

Vakantiewoningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Velthorst 6

Chalet met 3 slaapkamers en een terras
 
Bekijk al onze vakantiewoningen in de boekingsmodule