Bekijk alle accommodaties op Resort De Rijp

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort De Rijp? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

 
Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

Maak kennis met onze ruime Marken 6! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar tot 6 personen. 

Marken 6
 

Hackfort l'Etage 10

Chalet met 5 slaapkamers en 2 badkamers

Schermer 4

Vakantiewoning met 2 slaapkamers en een vaatwasser
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op Resort De Rijp heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht en biedt plezier voor het hele gezin. De diversiteit aan faciliteiten is namelijk groot!

Schermer 6

Vakantiewoning met 3 slaapkamers en een vaatwasser

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers en een terras
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de omgeving van EuroParcs Resort de Rijp is er van alles te beleven. Van een bezoek aan Amsterdam of de Beverwijkse Bazaar tot aan de Zaanse Golf Club.

De Rijp 6

Vakantiewoningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers

Velthorst 6

Chalet met 3 slaapkamers en een terras
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk hier vast hoe Resort De Rijp eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond ook downloaden als PDF.