Welkom bij EuroParcs Resort De Rijp

Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Kom tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen.

Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal.

Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

 
Zoek & Boek
 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort De Rijp
 
 

Bouwwerkzaamheden
Op dit moment werken wij aan de realisatie van de nieuwe groepsaccommodatie naar Resort De Rijp. Wij doen ons best om de overlast voor u te beperken. Het kan echter voorkomen dat u onverhoopt enige hinder ondervindt. Wij vragen hiervoor uw begrijp. 

Team Resort De Rijp

 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Bekijk de accommodaties van EuroParcs Resort De Rijp en ontdek! Er zijn verschillende type vakantiewoningen en uitermate geschikt voor diverse gezelschappen.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de omgeving van EuroParcs Resort de Rijp is er van alles te beleven. Van een bezoek aan Amsterdam of de Beverwijkse Bazaar tot aan de Zaanse Golf Club.

Restaurant Friends 'n Bites

Op EuroParcs Resort De Rijp is het restaurant 'Friends 'n Bites' gevestigd. Kom heerlijk bij ons lunchen of dineren en genieten als God in Frankrijk!