Resort De Rijp

Welkom op Resort De Rijp

Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal.

Komt tot rust in een historische omgeving met hedendaagse voorzieningen. Ervaar de ontspanning van een weids uitzicht over een karakteristiek polderlandschap dat in de loop der eeuwen is gevormd. Geniet van de twinkeling van het water van het in 1824 afgeronde Noordhollandsch kanaal. Kortom, ontspan in Resort De Rijp, dat u het beste biedt van landelijke rust, stedelijke activiteit en de vrijheidsbeleving van het water: binnen een half uur zit u aan de kust, het IJsselmeer of klassieke Hollandse plaatsen als Alkmaar, Amsterdam of Volendam met hun prachtig bewaard gebleven monumentale pandjes en gevels. EuroParcs is er trots op dit schitterende 'waterrijke vakantiepark' aan te kunnen bieden.

 

Boek nu een midweek in de ruime vakantiewoning Schermer voor 6 personen en geniet van het winterarrangement! In deze midweek is er een dagbezoek aan de sauna inbegrepen. Te boeken tot 31 januari 2017.
 

Midwinterfeest Graft-De Rijp

Op 10 en 11 december 2016 organiseert Stichting Midwinterfeest Graft-De Rijp het achtste, gratis te bezoeken, Midwinterfeest in het centrum van De Rijp.

EuroParcs All-inclusive

Zorgeloos vakantie vieren voor een vaste prijs. Dat kan sinds kort bij EuroParcs Resort Limburg en EuroParcs Resort De Biesbosch!

Activiteiten en evenementen

Gedurende het hele jaar vinden er op Resort De Rijp verschillende activiteiten en evenementen plaats voor het hele gezin.

Fluisterbootverhuur

Op het park zelf kunt u terecht voor het huren van een fluisterboot. In de omgeving zijn leuke tochten te varen en u vaart zo de Eilandspolder in.

Zwembad gesloten wegens onderhoud

Helaas moeten wij u mededelen dat het binnenzwembad op Resort De Rijp tijdens uw verblijf gesloten zal zijn wegens noodzakelijk onderhoud. Voor vragen hierover, zoals de laatste stand van zaken, kunt u contact opnemen met de receptie, onze medewerkers staan u graag te woord. 

Neem contact op
 

Restaurant Eeterij de Rijp

Voor een fijne versnapering of een heerlijke culinaire maaltijd kunt u terecht in ons restaurant Eeterij de Rijp.
 
 
 
Bekijk alle kortingsacties