Resort De Kempen

Adres

Kiezelweg 17
2400 Mol (BE)

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
info.resortdekempen@europarcs.be

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Vakantiewoning reserveren?

Reserveren kan online via ons reserveringssysteem of telefonisch via 088 070 80 90. U kunt ook een reservering maken en plaatsen door ons te mailen.

Zoek & boek
 

Bereikbaarheid

Route en navigeren

Met de auto:
Vanuit N71 Mol: Vertrek in noordoostelijke richting op de Zuiderring/de N71 (2,8 km). Sla linksaf naar de Kiezelweg/de N712 (600 m). Binnen enkele muinuten bereikt u Resort De Kempen

Met het openbaar vervoer:

Vanuit Station Mol: Neem bus 1 Mol, Ginderbuiten - Sluis - Rauw. Stap uit bij halte Mol kruispunt Roscam. Vanuit halte Mol kruispunt Roscam loopt u 950 meter / 11 minuten. U heeft Resort De Kempen bereikt.

Actuele routebeschrijving vanuit uw startpunt? Check dan 9292.

Vuurwerk

Helaas geldt er een negatief advies vanuit de Gemeente voor het afsteken van individueel vuurwerk. Het park zal zelf zorgdragen voor enig vuurwerk tijdens de jaarwisseling.

 
Veelgestelde vragen
 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

De openingstijden van alle faciliteiten op Resort De Kempen overzichtelijk bij elkaar: receptie, supermarkt, restaurant, snackbar, speelparadijs en het zwembad.
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

EuroParcs Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Het resort biedt diverse type accommodaties aan. Bekijk en ontdek de keuze.
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

De parkplattegrond van EuroParcs Resort De Kempen geeft een overzicht van het resort, de faciliteiten op het resort en ook waar welk type accommodatie staat.
 

↑ Terug naar boven