Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen aan en volg een van de talrijke fiets- en wandeltochten om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

De mogelijkheden en faciliteiten van Resort De Kempen zijn divers. U kunt hier de hele dag volop waterplezier beleven in het overdekte zwembad en bij mooi weer is het genieten in het strandbad met de vele waterspeeltoestellen. In het indoor speelpaleis van Vakantiepark Zilverstrand kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren.

Resort De Kempen, voormalig Vakantiepark Zilverstrand

Sinds januari 2018 is EuroParcs Resort De Kempen, voormalig Vakantiepark Zilverstrand, ondergebracht onder de vlag van EuroParcs. Wij zijn er trots op dit mooie resort aan de collectie toe te voegen én hopen u binnenkort te mogen verwelkomen! 

Boeken op Resort De Kempen?

Wilt u een caravan of camperplaats bij ons boeken of verblijven in één van onze accommodaties? Neemt u dan gerust contact met ons op! Ons Klanten Contact Centrum neemt graag uw wensen met u door. 

U bereikt het Klanten Contact Centrum dagelijks op 088 070 80 90 (lokaal tarief) of per mail.

Boek nu!
 

Bouwwerkzaamheden

Op dit moment wordt er gewerkt op Resort De Kempen. Wij doen ons uiterste best om de overlast voor u als gast tot een minimum te beperken. Mocht u vragen hebben over de omvang van de werkzaamheden, dan kunt u contact met ons opnemen.

 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

EuroParcs Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Het resort biedt diverse type accommodaties aan. Bekijk en ontdek de keuze.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De faciliteiten van Resort De Kempen in een overzicht. Alles wat u wilt weten over praktische zaken, recreatie en activiteiten op het resort en de horeca.
Contact
Contact

Contact

De contactgegevens van EuroParcs Resort De Kempen met adresgegevens, e-mailadres, telefoonnummer en route voor de navigatie met de auto en het openbaar vervoer.