Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt Resort De Biesbosch. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. U kunt hier heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én wellness op één park samenkomen! Stelt u zich eens voor; uw eigen vakantiehuis op een park met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht!

Wilt u meer informatie over het huren van een chalet? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-0708090 of mailen naar info@europarcsdebiesbosch.nl

 
Zoek & Boek
 

WiFi

Resort De Biesbosch ligt tegen een natuurgebied aan. Door onze afgelegen ligging zijn de mogelijkheden voor WiFi op dit moment nog beperkt. U kunt gebruik maken van WiFi in het restaurant en op het terras. 

 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

EuroParcs Resort De Biesbosch biedt veel faciliteiten om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Een overzicht hiervan staat op deze pagina's.
Board Academy
Board Academy
Board Academy
Board Academy
Board Academy
Board Academy

Board Academy

Wilt u meer informatie over de Board Academy? Bezoek dan de website via de button hier onder!
Brasserie De Biesbosch
Brasserie De Biesbosch

Brasserie De Biesbosch

Gezellig lunchen of dineren bij Brasserie De Biesbosch

Blijdorp arrangement

Boek nu het Blijdorp arrangement op Resort De Biesbosch voor maar €199,- en verblijf een weekend op ons park! Natuurlijk ontvangt u 4 entreekaarten voor Diergaande Blijdorp, waarmee u een dag op bezoek kunt bij Bokito!
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

EuroParcs Resort De Biesbosch biedt verschillende type accommodaties aan. De keuze is reuze en er is plek voor elk gezelschap. Bekijk en ontdek het aanbod!