Vergaderruimte

Op Resort De Biesbosch is het mogelijk om gebruik te maken van de zakelijke faciliteiten. Zo hebben wij in ons restaurant ‘Het Wapen van Dordt’ verschillende vergaderruimtes tot onze beschikking. Deze kunnen gehuurd worden voor vergaderingen, zakelijke trainingen en recepties en bedrijfsborrels.

In overleg met het restaurant zijn er verschillende arrangementen samen te stellen. Zo is er al het 32 uurs arrangement. Dit is een arrangement op basis van vergaderen, eten en drinken en overnachten! 

Bedrijfsuitjes

In samenwerking met onze watersportschool Board Academy zijn er verschillende bedrijfsuitjes mogelijk. Dit kan extern geregeld worden, maar kan ook door ons zelf georganiseerd worden. Er is van alles mogelijk, dus neem contact met ons op om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken! Op aanvraag zijn er verschillende arrangementen samen te stellen, die helemaal aansluiten bij u en uw bedrijf! 

Natuurlijk is het ook mogelijk dat u zelf een extern bedrijf inhuurt om het bedrijfsuitje te organiseren, maar dat het op Resort De Biesbosch plaatsvindt. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. 

Trainingsruimte voor bedrijven

Bent u op zoek naar een geschikte ruimte om een training te geven aan uw personeel? Resort De Biesbosch biedt deze ruimte in een inspirerende omgeving. Onze ruimte is daarnaast ook nog eens geschikt voor heel diverse soorten trainingen. Hierbij kan gedacht worden aan taalcursussen, BHV cursus of management cursussen. 

Uiteraard kunnen wij voor u en uw personeel ook een lunch, diner, hapjes en drankjes verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Neem contact met ons op!