Kinderdijk

Nederland is beroemd om haar molens! Vandaag de dag zijn er nog steeds meer dan 1000 in ons land aanwezig. Nergens in de wereld vind je nog zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk! Loop of fiets langs de mooie 19 molens van Kinderdijk en geniet van een stukje bijzonder Nederlands erfgoed.

Nationaal Park De Biesbosch

Je kunt in de Biesbosch volop wandelen door polders met historische namen als 'Doolhof' en 'Pannekoek'. Langs de randen van het gebied kun je fietsen over oude dijkjes, langs rivieren en dorpen. De natte, ruige natuur van dit moeras laat zich vooral beleven vanaf het water in een bootje of kano.

Diergaarde Blijdorp Rotterdam

Diergaarde Blijdorp is een dagje uit. Een dag waarbij je ondergedompeld wordt in het dieren- en plantenleven uit de hele wereld. Een ontdekkingsreis vol onverwachte ontmoetingen. Maar er is meer te beleven en ontdekken in Blijdorp. Wil je de Diergaarde op een andere manier beleven? Of ontdekken wat er allemaal achter de schermen gebeurt? En wat kun je zakelijk in Diergaarde Blijdorp doen?

De Efteling

De Efteling is een begrip in de wereld van de attractieparken en een icoon als het gaat om entertainment in Nederland. Laat u betoveren door de prachtige attracties en duizelingwekkende achtbanen.

Markthal Rotterdam

Stockholm, Barcelona, Valencia en Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte foodmarkt. Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en verse groenten. Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje. (Foto: Ossip van Duivenbode)

Rosada Factory Outlet Roosendaal

In Rosada vind je maar liefst 60 merkwinkels met altijd minimaal 30 tot 70 % korting. Het is shopspot voor liefhebbers van bekende merken in heren-, dames- en kindermode, Sportkleding, accessoires, lingerie, schoenen, tassen en nog veel meer. Ook voor een heerlijke lunch kunt u terecht bij Rosada Factory Outlet. U beleeft er een unieke sfeer in een karakteristieke omgeving met regelmatig entertainment en evenementen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Plaswijckpark Rotterdam

Het Plaswijckpark in Rotterdam is een echt familiepark. In de drie verschillende 'wijcken' kun je spelen, zwemmen of wandelen. In het dierenwijck leven vele diersoorten zoals apen en wallaby’s, maar ook onbekende dieren zoals een vari, een nandoe of een alpaca. Familiepark Plaswijckpark is in 2014 uitgeroepen tot het Leukste Uitje van Zuid Holland door de leden van de ANWB.