Zwembad (binnen en buiten)

In het zwembad kunnen u en uw gezin heerlijk zwemmen, spelen, genieten en ontspannen. Dit kan zowel binnen als buiten (in het hoogseizoen).

In het binnen- en buitenzwemparadijs is het puur genieten.

De kinderen vermaken zich prima in het zwembad en ook voor volwassenen bieden onze zwembaden een heerlijke verkoeling op warme dagen. Speciaal voor onze oudere gasten hebben wij bij ons binnenzwembad bepaalde tijden gereserveerd om rustig te kunnen zwemmen.

Openingstijden binnenzwembad: 

Maandag t/m vrijdag 10.00 tot 15.30 uur
Zaterdag 11.30 tot 19.00 uur
Zondag 10.00 tot 19.00 uur

 

Speciale tijden seniorenzwemmen: 

Maandag, woensdag en zaterdag 9.00 – 10.00 uur.


Als u gebruik wilt maken van het wellness centrum kunt u een afspraak maken bij de receptie of telefonisch via het nummer 088-0708090.

Op het park
 

Meer Praktische zaken en Recreatie op het park

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt bij onze medewerksters terecht voor al uw vragen en boekingen.

Wellness Center

Op Resort De Biesbosch kunt u genieten van ons Wellness Center. Laat alles van u afglijden en ontspan in een sfeervolle ambiance die van alle gemakken is voorzien.

Fietsverhuur

U kunt in de omgeving van Resort De Biesbosch heerlijke fietstochten maken. Neemt u uw eigen fietsen niet mee? Geen probleem, u kunt bij ons fietsen huren!

Versmarkt

In de versmarkt kun je terecht voor een klein assortiment levensmiddelen. Zo is het geen probleem wanneer u iets vergeten bent mee te nemen.

Restaurant 'Het Wapen van Dordt'

Het restaurant en de bar is geopend. Wij serveren hapjes van de kleine kaart en ook de cafetariagerechten kunnen aan de bar genuttigd en afgehaald worden. De keuken is geopend van 16:00 tot 21:00 uur

Jachthaven

Recreatie- en Watersportcentrum De Biesbosch beschikt over een prachtige jachthaven.

Huur een motorboot

Heerlijk varen in De Biesbosch. En dat zonder vaarbewijs

Board Academy

Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs.

Multifunctioneel sportveld

Op ons park is een multifunctioneel sportveld aanwezig. U kunt uw energie kwijt op dit veld met de sport naar uw keuze. Wie wint de wedstrijd?

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?

Speeltuin (binnen en buiten)

Op ons park hebben wij een buiten- én binnenspeeltuin. De buitenspeeltuin is centraal gelegen op het park, naast de tennisbaan en het zwembad.

Jobe Zomerkampen

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe een onvergetelijk zomerkamp voor kinderen aan. Aangezien Board Academy gelegen is op de prachtige locatie bij EuroParcs Resort De Biesbosch geniet je tijdens het zomerkamp van het comfort van een luxe vakantiewoning en alle voorzieningen van het park, terwijl je daarnaast elke dag bezig bent met de tofste watersporten!