Multifunctioneel sportveld

Op ons park is een multifunctioneel sportveld aanwezig. U kunt uw energie kwijt op dit veld met de sport naar uw keuze. Wie wint de wedstrijd?

Op ons multifunctionele sportveld kunt u tennissen, basketballen én voetballen. 

Mocht u graag een tennisballetje slaan, maar heeft u geen racket (meegenomen)? Geen probleem, deze kunt u van het park gebruiken.

Op het park
 

Meer Recreatie op het park

Zwembad (binnen en buiten)

In het zwembad kunnen u en uw gezin heerlijk zwemmen, spelen, genieten en ontspannen. Dit kan zowel binnen als buiten (in het hoogseizoen).

Wellness Center

Op Resort De Biesbosch kunt u genieten van ons Wellness Center. Laat alles van u afglijden en ontspan in een sfeervolle ambiance die van alle gemakken is voorzien.

Fietsverhuur

U kunt in de omgeving van Resort De Biesbosch heerlijke fietstochten maken. Neemt u uw eigen fietsen niet mee? Geen probleem, u kunt bij ons fietsen huren!

Jachthaven

Recreatie- en Watersportcentrum De Biesbosch beschikt over een prachtige jachthaven.

Huur een motorboot

Heerlijk varen in De Biesbosch. En dat zonder vaarbewijs

Board Academy

Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs.

Beau & Bloem Fun Club

Knutselen, spel & plezier, meeleeftheater... ons animatieteam van de 'Beau & Bloem Fun Club' is er helemaal klaar voor, uw kinderen ook?

Speeltuin (binnen en buiten)

Op ons park hebben wij een buiten- én binnenspeeltuin. De buitenspeeltuin is centraal gelegen op het park, naast de tennisbaan en het zwembad.

Jobe Zomerkampen

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe een onvergetelijk zomerkamp voor kinderen aan. Aangezien Board Academy gelegen is op de prachtige locatie bij EuroParcs Resort De Biesbosch geniet je tijdens het zomerkamp van het comfort van een luxe vakantiewoning en alle voorzieningen van het park, terwijl je daarnaast elke dag bezig bent met de tofste watersporten!