Op het resort

Doe tijdens de schoolvakanties mee met de Beau &Bloem Kids Club! Met diverse activiteiten van kleuren, spel tot aan meeleeftheater. Ben jij er klaar voor?

Beau & Bloem en onze andere artiesten zorgen op zeker voor een lach op het gezicht van uw kind! Kortom, bekijk het activiteitenprogramma van EuroParcs Resort De Biesbosch en laat u verrassen.

Nog niet bekend met Beau & Bloem? Dat stellen zij zich graag nog even voor. Het leuke is dat je nu al kunt kleuren met Beau en Bloem, want zij hebben speciaal voor onze kleine (en natuúrlijk ook voor onze grote) bezoekers kleurplaten gemaakt!

 

Activiteitenkalender

Komt u naar EuroParcs Resort De Biesbosch? Kijk dan snel samen met uw kind wat er te doen is tijdens de vakantie. Het recreatieprogramma ligt voor u klaar.
 
Kleuren met Beau & Bloem
Kleuren met Beau & Bloem

Kleuren met Beau & Bloem

Beau en Bloem hebben verschillende kleurplaten voor jou gemaakt. Welke kleurplaat vind jij het leukst? Download jouw favoriete kleurplaat en kleuren maar!
 
Beau en Bloem Kids Club
Beau en Bloem Kids Club

Beau en Bloem Kids Club

Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Beau en Bloem en wij gaan jouw vakantie nog leuker maken dan je vooraf had gedacht! Hopelijk tot snel! Doei!!!
Adventure Club
Adventure Club

Adventure Club

Adventure Club van Europarcs verzorgt de animatie en organiseert gedurende de dag diverse activiteiten voor onze gasten die van spanning en plezier houden.
Fun Club
Fun Club

Fun Club

De themaweekenden van de Fun Club bij EuroParcs en Resorts zijn er voor het hele gezin. We nemen je mee op te gekke avonturen en gezellig theater.