Faciliteiten

Praktische zaken

Alles waar u behoefte aan hebt, is aanwezig op ons Resort. Wilt u precies weten wat? Op deze pagina staat het allemaal overzichtelijk voor u klaar!

Board Academy

Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs.

Recreatie op het Resort

Op ons Resort is er veel te doen, van sport en spel tot zwembad en wellness. Aan iedereen is gedacht, van groot tot klein, en jong tot oud.

Jobe Zomerkampen

Board Academy biedt in samenwerking met het watersportmerk Jobe een onvergetelijk zomerkamp voor kinderen aan. Aangezien Board Academy gelegen is op de prachtige locatie bij EuroParcs Resort De Biesbosch geniet je tijdens het zomerkamp van het comfort van een luxe vakantiewoning en alle voorzieningen van het park, terwijl je daarnaast elke dag bezig bent met de tofste watersporten!

Zakelijke oplossingen

Resort De Biesbosch biedt een ruimte voor uw vergadering. Daarnaast zijn wij ook een lokatie voor uw bedrijfsfeest en bieden wij ruimte voor bedrijfstrainingen

Huur een motorboot

Heerlijk varen in De Biesbosch. En dat zonder vaarbewijs