Dordrecht

Dordrecht is de oudste stad van Nederland. Tevens ook een hele historische stad. In het centrum zijn vele historische bezienswaardigheden en musea te vinden. Denk hierbij aan het Hof, Grote Kerk, Dordrechts Museum en vele authentieke souvernirswinkeltjes. Midden in het centrum bevindt zich ook de langste winkelstraat van Nederland, de Voorstraat.

Breda

Breda is een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Het rijke verleden (Breda is Nassaustad bij uitstek!) en het bruisende heden gaan er naadloos in elkaar over. De stad staat steevast in de top vijf van meest gastvrije steden van Nederland en eerste bij de verkiezing van 'Beste uitgaansstad'! Kom trendy winkelen, bewonder de prachtige monumenten en proef de Brabantse gastvrijheid bij de vele tientallen cafés, restaurants en terrassen. Kom thuis in Breda! (Foto: Mariëlle Houben)

Kinderdijk

Nederland is beroemd om haar molens! Vandaag de dag zijn er nog steeds meer dan 1000 in ons land aanwezig. Nergens in de wereld vind je nog zoveel molens bij elkaar als in het dorpje Kinderdijk! Loop of fiets langs de mooie 19 molens van Kinderdijk en geniet van een stukje bijzonder Nederlands erfgoed.

Rotterdam

Rotterdam, World Port World City, is een stad die je zelf moet ervaren. Een jonge, dynamische wereldstad met een onstuimig kloppend hart. Een stad die zichzelf in hoog tempo blijft vernieuwen. Bij elk bezoek is de toch al imposante skyline weer uitgebreid en word je verrast door een nieuw cultureel of sportief evenement. Dat maakt Rotterdam tot een stad die je steeds opnieuw kunt ontdekken.