Actief en Avontuurlijk

Go Kart Dordrecht

Indoorkarten behoeft tegenwoordig weinig introductie meer. Maar karten bij Go-Kart-In Dordrecht is een sensatie op zich!!! Op onze spectaculaire, sensationele en veilige indoorkartbaan kunt u naar hartelust racen. Wat dacht u van een halve etage, een spectaculaire kombocht, een drive-under en twee schitterende flyovers !

Skischool Drechtsteden

Skicentrum Drechtsteden is al meer dan 20 jaar gevestigd in de mooie Hollandse Biesbosch aan de Vogelaarsweg 1 te Dordrecht. Deze kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden. Wij bieden u kleinschalige groeps- en privélessen voor zowel ski als snowboard, maar ook de mogelijkheid tot vrij skiën of snowboarden tijdens onze openingstijden.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Klim door de Rotterdamse bomen bij klimpark Fun Forest Rotterdam. Balanceren over wiebelbruggen of tokkelen van de ene boom naar de andere. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane. Het park bevindt zich in de natuurlijke omgeving van het Kralingse Bos. Geopend van 7 maart t/m 30 november.

Glowgolf & Escaperoom Capelle aan den IJssel

GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel op één van onze overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest! Kom jij een balletje slaan?