Go Kart Dordrecht

Indoorkarten is inmiddels een begrip in Nederland! Maar bij GoKart in Dordrecht bieden we meer!! Heb jij al kennisgemaakt met onze spectaculaire indoorbaan, die bovendien super veilig is? Sensatie is gegarandeerd! Iedere race liefhebber kan hier zijn hart ophalen. Wij hebben een halve etage, een kombocht die voor iedereen uitdagend is, een drive-under en natuurlijk twee fantastische flyovers die het geheel helemaal afmaken!

Skischool Drechtsteden

Skicentrum Drechtsteden is al meer dan 20 jaar gevestigd in de mooie Hollandse Biesbosch aan de Vogelaarsweg 1 te Dordrecht. Deze kunstskibaan is dé ideale plek voor kinderen en voor volwassenen om te leren skiën of snowboarden. Wij bieden u kleinschalige groeps- en privélessen voor zowel ski als snowboard, maar ook de mogelijkheid tot vrij skiën of snowboarden tijdens onze openingstijden.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Klim door de Rotterdamse bomen bij klimpark Fun Forest Rotterdam. Balanceren over wiebelbruggen of tokkelen van de ene boom naar de andere. Je voelt je hier een echte Tarzan of Jane. Het park bevindt zich in de natuurlijke omgeving van het Kralingse Bos. Geopend van 7 maart t/m 30 november.

Glowgolf & Escaperoom Capelle aan den IJssel

GlowGolf® maakt van minigolf een geheel nieuwe ervaring. Speel op één van onze overdekte glow-in-the-dark-minigolfbanen in een decor dat wordt uitgelicht met black lights. Midgetgolf is nog nooit zo spectaculair geweest! Kom jij een balletje slaan?