Bekijk alle accommodaties op Resort De Biesbosch

Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt Resort De Biesbosch. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen.

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u zou willen verblijven op Resort De Biesbosch? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

 
Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

Maak kennis met De Biesbosch 32, onze ruime groepsaccommodatie! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar tot maar liefst 32 personen. 

EuroParcs Resort De Biesbosch accommodatie De Biesbosch is geschikt voor 32 personen
 

Pavilion 6

Chalet met 3 slaapkamers geschikt voor 6 personen met een terras

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers en terras
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

EuroParcs Resort De Biesbosch biedt veel faciliteiten om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Een overzicht hiervan staat op deze pagina's.

Pavilion 4

Chalet met twee slaapkamers en een vaatwasser

Velthorst 6

Chalet met 3 slaapkamers en terras
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de omgeving van EuroParcs Resort De Biesbosch is er van alles te ondernemen en te beleven. Bekijk hier het overzicht en ontdek wat er zoal te doen is.

Berkel 4

Chalet met twee slaapkamers en een terras

Velthorst 4

Chalet met 2 slaapkamers en terras
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk hier vast hoe Resort De Biesbosch eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond ook downloaden als PDF.
 

↑ Terug naar boven