Resort De Biesbosch

bobo
circus

Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt Resort De Biesbosch. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. U kunt hier heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én wellness op één park samenkomen! Stelt u zich eens voor; uw eigen vakantiehuis op een park met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht!

Wilt u meer informatie over het huren van een chalet? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-0708090 of mailen naar info@europarcsdebiesbosch.nl

Board Academy

Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs.

Restaurant 'Het Wapen van Dordt'

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk à la carte diner of gerechten van de kleine kaart. In het weekend bent u ook van harte welkom voor de lunch.

Blijdorp arrangement

Boek nu het Blijdorp arrangement op Resort De Biesbosch voor maar €199,- en verblijf een weekend op ons park! Natuurlijk ontvangt u 4 entreekaarten voor Diergaande Blijdorp, waarmee u een dag op bezoek kunt bij Bokito!