Resort De Biesbosch

kazan
ernst en bobbie
bobo

Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt Resort De Biesbosch. Het park heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter! Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe vakantiehuizen. U kunt hier heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een restaurant, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én wellness op één park samenkomen! Stelt u zich eens voor; uw eigen vakantiehuis op een park met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht!

Wilt u meer informatie over het huren van een chalet? Dan kunt u bellen naar het telefoonnummer 088-0708090 of mailen naar info@europarcsdebiesbosch.nl

Board Academy

Voor beginnende, ervaren en professionele watersporters. Je kunt je uitleven op het water, onder begeleiding van een professioneel team aan ervaren watersport instructeurs.

Restaurant 'Het Wapen van Dordt'

U kunt bij ons terecht voor een heerlijk à la carte diner of gerechten van de kleine kaart. In het weekend bent u ook van harte welkom voor de lunch.

Blijdorp arrangement

Boek nu het Blijdorp arrangement op Resort De Biesbosch voor maar €199,- en verblijf een weekend op ons park! Natuurlijk ontvangt u 4 entreekaarten voor Diergaande Blijdorp, waarmee u een dag op bezoek kunt bij Bokito!