Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt Resort De Biesbosch. Het resort heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!

Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie, gloednieuwe accommodaties. U kunt hier heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca- en wellnesscomplex met sauna's, een brasserie, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én wellness op één park samenkomen! Stelt u zich eens voor; uw eigen vakantiehuis op een resort met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht!

Wilt u meer informatie over het huren van een chalet? Bekijk alle accommodaties of neem gerust contact met ons op.

Wifi
Resort De Biesbosch ligt tegen een natuurgebied aan. Door onze afgelegen ligging zijn de mogelijkheden voor WiFi op dit moment nog beperkt. U kunt gebruik maken van WiFi in het restaurant en op het terras. 

 
 
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

EuroParcs Resort De Biesbosch biedt verschillende type accommodaties aan. De keuze is reuze en er is plek voor elk gezelschap. Bekijk en ontdek het aanbod!

Board Academy

Wilt u meer informatie over de Board Academy? Bezoek dan de website via de button hier onder!

Brasserie De Biesbosch

Gezellig lunchen of dineren bij Brasserie De Biesbosch
 

↑ Terug naar boven