Welkom bij EuroParcs Resort De Biesbosch

Pal naast natuurgebied De Hollandse Biesbosch en net buiten Dordrecht ligt vakantiepark Resort De Biesbosch. Het resort heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren: ideaal voor de watersporter!

Met de boot vaart u direct het prachtige natuurgebied De Hollandse Biesbosch in. De Hollandse Biesbosch is een schitterend natuurpark waar eveneens mooie wandelingen gemaakt kunnen worden. Op het vakantiepark zelf staan mooie en gloednieuwe vakantiehuizen wat overnachten in de Biesbosch mogelijk maakt!

U kunt op het resort heerlijk zwemmen in een prachtig zwembad en gebruik maken van tennisbanen. Ook zijn er veel speelvoorzieningen voor kinderen. Het grote, nieuwe horeca met een brasserie, bar en recreatiezaal zijn ook geopend!

 
Zoek & boek
 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort De Biesbosch
 
 

Vakantiepark Biesbosch
Deze prachtige locatie biedt een uniek concept waarin recreatie, watersport, natuur én overnachten op de Biesbosch op één resort samenkomen! Stelt u zich eens voor; een week lang uw eigen recreatiewoning in Zuid-Holland of een weekend lang heerlijk vertoeven op een resort met alle mogelijke faciliteiten, naast een jachthaven, vlakbij natuurgebied de Biesbosch én gelegen in de historische stad Dordrecht! 

Wilt u meer informatie over het huren van een chalet of vakantiehuis in Dordrecht? Bekijk de accommodaties of neem gerust contact met ons op, want bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groepsaccommodatie? Dan is bijvoorbeeld vakantiehuis Biesbosch daar uitermate geschikt voor. 

Wifi
Resort De Biesbosch ligt tegen een natuurgebied aan. Door onze afgelegen ligging zijn de mogelijkheden voor WiFi op dit moment nog beperkt. U kunt gebruik maken van WiFi in het restaurant en op het terras. 

 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

EuroParcs Resort De Biesbosch biedt veel faciliteiten om uw verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Een overzicht hiervan staat op deze pagina's.

Board Academy

Wilt u meer informatie over de Board Academy? Bezoek dan de website via de button hier onder!

Brasserie De Biesbosch

Gezellig lunchen of dineren bij Brasserie De Biesbosch op EuroParcs Resort De Biesbosch! Bekijk de menukaart en ontdek wat u zoal kunt nuttigen!
 

↑ Terug naar boven