12 Resultaten

Apenheul

Apenheul is een prachtig, groen dierenpark waar jaarlijks zo’n 500.000 mensen een onvergetelijk dagje uit beleven. Maar we hebben nog veel meer te bieden! We zijn expert op het gebied van apen. Jarenlang ervaring en onderzoek hebben een schat aan informatie opgeleverd.

Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is een geweldig attractiepark. Er zijn meer dan 30 attracties en shows, waaronder de stuntshows van de wereldberuchte Sky Pirates. Kom maar eens langs als je durft!

Bioscoop - Cinemajestic Zutphen

Een bezoek aan de bioscoop Cinemajestic in Zutphen is een ware filmbelevenis. De bioscoop beschikt over de nieuwste technieken zoals 3D HFR films en 360 graden geluid, waardoor het lijkt alsof u zich middenin de film bevindt. Cinemajestic heeft regelmatig speciale avonden zoals een Girls Funnight, mannenavond, Kids Cine-magic, filmmarathons of ontbijtbios. Hiernaast kunt u GRATIS parkeren voor de deur!

Bousema Cafe, zalencentrum en bowling

Een café-restaurant, party- en bowlingcentrum gelegen aan de voet van de Paaschberg. Bij ons kunt u terecht voor een gezellige avond in het café of een lekker hapje eten in ons restaurant.

Burgers' Zoo

Honderd jaar geleden op 30 maart 1913 opent Faisanterie Buitenlust, de voorloper van het huidige moderne dierenpark Burgers' Zoo, voor het eerst zijn deuren voor het publiek. Sinds de oprichting door Johan Burgers, de eerste eigenaar en naamgever van het Arnhemse dierenpark, is het park altijd een echt familiebedrijf gebleven.

De Julianatoren

De Julianatoren is een gezellig, veilig en overzichtelijk pretpark. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot 12 jaar.

De Megapret

Megapret is het leukste familie speelpark van de Achterhoek. In een landelijke omgeving vindt u een binnen en buiten speelpark geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Ook voor volwassenen is er van alles te beleven.

De Waarbeek

De Waarbeek in Hengelo is een overzichtelijk park voor de jongere kinderen. Zij zullen zich in de talloze attracties een hele dag prima vermaken. En dat voor een betaalbare (vaste) prijs.

Filmhuis De Keizer Deventer

Filmhuis De Keizer is de plek in Deventer waar films vertoond worden uit alle windstreken, voor een zo breed mogelijk publiek. We vertonen veel Europese films, maar er zijn ook films te zien uit alle andere werelddelen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel. Filmhuis De Keizer vertoont actuele films, (voor)premières, klassiekers, jeugdfilms en speciale programma’s.

JT BIOSCOPEN

JT Bioscopen is vooruitstrevend op het gebied van film, comfort, gastgerichtheid, beeld en geluid.

Party & Bowling De Worp

Met het zweet in de handen jacht maken op een nieuw baanrecord, of steeds vergeten dat je aan de beurt bent omdat je het te druk hebt met kletsen. Bowling de Worp in Deventer heeft plaats voor iedere bowler. Competitief of recreatief, 65-plus of 10-min.

Unieke Uitjes

Op een leuke manier kennis maken met de Achterhoekse omgeving? Ga eens op pad met Unieke Uitjes! De mogelijkheden zijn eindeloos. Van Solextocht tot elektrische TukTuk en van balonvaart tot kajakken. Neem snel een kijkje op de website!