In 2016 is de nieuwe Yalp Sutu geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt voetbal naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van voetballen!

De interactieve voetbalmuur

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijkvoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De voetbalmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de voetbalmuur geüpload die het product vernieuwend houden.

De Yalp Sutu is iedere zaterdagavond te zien in De Eretribune op Fox Sports. 

Bekijk de Sutu in actie!

Op het park

Sutu spellen

De Yalp Sutu kent 10 uitdagende spellen. Keuze gemaakt? Een stem legt het spel in enkele zinnen uit en dan is het sporten maar. De spellen kunnen met een voetbal gespeeld worden, maar ook prima met een hockeybal, handbal, tennisbal of basketbal.

Voetbaltrainingen
Op ieder willekeurig spel is een variatie te bedenken die de Sutu geschikt maken om de bal- en schietvaardigheden van de speler te verbeteren. Voorbeelden? Kaats in de aanloop met links en los een schot met rechts. Varieer door van steeds grotere afstand te schieten. Of, laat speler 1 de bal aangeven waarnaar speler 2 de bal op de Yalp Sutu schiet.

Wij zijn benieuwd hoe uw kinderen (of misschien wel uzelf) de Sutu ervaren! Vertel het ons op Facebook! Ook leuke foto's of video's mag u daar met ons delen! 

 
Zoek & Boek
 

Meer Op het park

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park. U kunt hier terecht voor al uw vragen en boekingen. Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten in en rondom het park.

Binnenzwembad

Er kan het hele jaar door gezwommen worden in het binnenzwembad op EuroParcs Resort De Achterhoek! Zwemplezier voor jong en oud!

Yalp Sona

In 2016 is de nieuwe Yalp Sona geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Yalp Toro

In 2016 is de nieuwe Yalp Toro geplaatst. Dit interactieve sportveld brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Restaurant Friends 'n Bites

Wegens omstandigheden is Restaurant Friends 'n Bites op dit moment voor onbepaalde tijd gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Fiets/skelterverhuur

Vanuit Resort De Achterhoek kunt u prachtige fietstochten door de omgeving maken. Bezoek het gezellige plaatsje Lochem of fiets eens de kastelenroute! Een prachtige tocht die u langs de mooiste kastelen in Gelderland voert.

Jeu de boules

Resort De Achterhoek beschikt over drie jeu de boules banen verdeeld over het park. Voor een borg is het mogelijk om officiële jeu de boules ballen te lenen bij de receptie.

Midgetgolf

Gezellig met het hele gezin naar de midgetgolfbaan. Voor maar € 3,- per persoon is het mogelijk te midgetgolfen op de 18-holes midgetgolfbaan van Resort De Achterhoek. Bij de receptie zijn clubs voor jong en oud te verkrijgen en men krijgt midgetgolfballen en een individueel scoreformulier mee.

Minimarkt

Iets vergeten mee te nemen? Geen nood, bij de receptie bevindt zich een Minimarkt. Hier kunt terecht voor houdbare food artikelen, frisdranken en diverse non-food artikelen. Openingstijden gelijktijdig met de receptie.

Recreatieteam

Recreatieteam Sportwijzer verzorgt tijdens de schoolvakanties een recreatieprogramma voor jong en oud. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn, een zeskamp, wandklimmen en griezelige spooktochten. Ook staan er geregeld springkussens en andere extra leuke activiteiten op de planning in het hoogseizoen.

Recreatievijver

Resort De Achterhoek heeft een prachtige recreatievijver geschikt voor jong en oud. Omgeven met zandstrandjes en grasveldjes is het hier heerlijk vertoeven. Er kan gezwommen worden, met een rubber bootje varen mag ook en wilt u vissen dan kan dat op de speciale visplekjes.

Indoor spelen in 't Speelkasteel

De kinderen op Resort De Achterhoek kunnen, ook als het weer wat minder is, lekker binnen spelen in 't Speelkasteel. Er is een prachtige indoor speelparadijs opgesteld die geheel in circusstijl is ingericht.

Speeltuinen

Kinderen kunnen zich uitleven op diverse grote en kleine speelplaatsen op Resort De Achterhoek. Er zijn klimrekken en bij de zwemvijver ligt een supergrote airtrampoline!

Taste & More Familly Take Away

Wegens omstandigheden is Taste & More Family Take Away op dit moment voor onbepaalde tijd gesloten. Onze excuses voor het ongemak.

Tennisbaan

U kunt tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn en een balletje slaan op de tennisbaan van Resort De Achterhoek.

Wi-Fi

In indoor speelparadijs Het Speelkasteel is WiFi aanwezig. Ook in de meeste chalets kunt u gebruiken maken van WiFi, echter niet in allemaal. Bij het maken van uw boeking kunt u een woning met internet kiezen door uw zoekopdracht te verfijnen. Kies bij woonruimte voor de optie 'WiFi'. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op!