Resort De Achterhoek

Adres

Ploegdijk 2
7241 SC Lochem

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90 
E info@resortdeachterhoek.nl

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Meer informatie

Over Resort De Achterhoek

De receptie is direct gelegen bij de ingang van het park, bekijk de parkplattegrond. U kunt hier terecht voor al uw vragen en boekingen.

Op de receptie liggen tientallen folders die u alles vertellen over faciliteiten op en rondom het resort. Onze medewerkers informeren en adviseren u graag over de vele mogelijkheden die Resort De Achterhoek én Gelderland u bieden!

Voor het huren van fietsen, skelters, tennisbanen en midgetgolf kunt u ook hier terecht. Heeft u vragen over de accommodaties dan kunt u hier natuurlijk ook alle informatie krijgen.

Huisdieren

Op Resort De Achterhoek zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Vuurwerk

Resort De Achterhoek is met Oud en Nieuw NIET vuurwerkvrij. 

 
Veelgestelde vragen
 
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De faciliteiten van EuroParcs Resort De Achterhoek voorzien u van alle gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Ontdek ook de omgeving!
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Overzichtelijk op een rij de openingstijden van de verschillende faciliteiten van EuroParcs Resort De Achterhoek. Bekijk en ontdek wanneer wij bereikbaar zijn.
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk hier vast hoe Resort De Achterhoek eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond ook downloaden als PDF.
 

↑ Terug naar boven