Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. En voor ieder gezelschap hebben we een passende vakantiewoning! Knusse chalets voor stelletjes of kleine gezinnen, of ruimte vakantiewoningen voor families of groepen tot wel 14 personen. 

Hieronder vindt u een greep uit onze woningen. Weet u al wanneer, hoe lang en met hoeveel personen u wilt verblijven op Resort De Achterhoek? Maak dan gebruik van onze Zoek & Boek module, waarin u dit kunt aangeven en direct uw boeking kunt maken! 

Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

Maak kennis met De Wiersse! Dit woningtype is een stenen vakantiewoning, voorzien van een verdieping en beschikbaar tot 6 personen. 

Wiersse
 

Boekhorst Royal 6

Chalet met open keuken met vaatwasser

Velthorst 6

Chalet met 3 slaapkamers en een terras
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De faciliteiten van EuroParcs Resort De Achterhoek voorzien u van alle gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Ontdek ook de omgeving!

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers en een terras

Hackfort l'Etage 12

Chalet met 5 slaapkamer en 2 badkamers
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Met haar groene landschap als een gemoedelijke, sfeervolle omlijsting, kleurt de Achterhoek uw verblijf in met rust, ruimte ...

Boekhorst l'Etage 12

Chalet met 6 slaapkamers en 2 parkeerplaatsen

Bronckhorst 6

Luxe bungalow met vloerverwarming
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Bekijk hier vast hoe Resort De Achterhoek eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond ook downloaden als PDF.
 

↑ Terug naar boven