Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. Dit Resort is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

Nieuwe speeltoestellen

en andere vernieuwingen

Resort De Achterhoek vernieuwt! Zo hebben we onlangs diverse (interactieve) nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Ook het indoor speelparadijs 't Speelkasteel heeft een metamorfose ondergaan. En binnenkort komen er nog meer vernieuwingen! Houd ons dus goed in de gaten! 

 
Zoek & Boek
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort De Achterhoek heeft verschillende accommodaties te huur, van eenvoudig tot zéér luxe met alle denkbare comfort. En geschikt voor diverse gezelschappen.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De faciliteiten van Resort De Achterhoek voorzien u van alle gemak zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Met haar groene landschap als een gemoedelijke, sfeervolle omlijsting, kleurt de Achterhoek uw verblijf in met rust, ruimte ...