Resort De Achterhoek

Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. Dit Resort is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

Bouwactiviteiten Resort De Achterhoek

Rondom de woningtypes De Wiersse en Bronckhorst

EuroParcs Resort De Achterhoek breidt uit. Op dit moment worden er een aantal prachtige stenen vakantiewoningen van het type De Wiersse en Bronckhorst gebouwd op het centrale gedeelte van het park. De bedoeling is om hier uiteindelijk 49 vakantiewoningen te realiseren waarvan men nu met een eerste serie van circa 10 is begonnen.

Getracht wordt om deze activiteiten met minimale overlast voor de vakantiegast te laten plaatsvinden, echter het kan voorkomen dat u als gast gedurende uw verblijf enige verkeershinder en bouwoverlast ervaart. Bel voor het maken van uw boeking met EuroParcs Resort De Achterhoek (reserveringsnummer 088-0708090 en toets 1 voor Resort De Achterhoek) en laat u informeren over de huidige stand van zaken.

Nieuwe speeltoestellen

en andere vernieuwingen

Resort De Achterhoek vernieuwt! Zo hebben we onlangs diverse (interactieve) nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Ook het indoor speelparadijs Ruighland heeft een metamorfose ondergaan en de nieuwe Take & More Family Take Away is geopend. En binnenkort komen er nog meer vernieuwingen! Houd ons dus goed in de gaten! 

Yalp Toro

In 2016 is de nieuwe Yalp Toro geplaatst. Dit interactieve sportveld brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Yalp Sutu

In 2016 is de nieuwe Yalp Sutu geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt voetbal naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van voetballen!

Yalp Sona

In 2016 is de nieuwe Yalp Sona geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!

Tennisbaan

U kunt tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn en een balletje slaan op de tennisbaan van Resort De Achterhoek.

Voorjaarsvakantie

Boek nu voordelig uw verblijf in de voorjaarsvakantie!
 
 
Bekijk alle kortingsacties