Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. Dit Resort is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

 
Zoek & Boek
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort De Achterhoek heeft verschillende vakantiewoningen te huur, van eenvoudig tot zéér luxe met alle denkbare comfort.
Yalp Sona
Yalp Sona
Yalp Sona
Yalp Sona

Yalp Sona

In 2016 is de nieuwe Yalp Sona geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!
Yalp Toro
Yalp Toro

Yalp Toro

In 2016 is de nieuwe Yalp Toro geplaatst. Dit interactieve sportveld brengt buitenspelen naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van spelen!
Tennisbaan
Tennisbaan

Tennisbaan

U kunt tijdens uw vakantie lekker sportief bezig zijn en een balletje slaan op de tennisbaan van Resort De Achterhoek.
Yalp Sutu
Yalp Sutu

Yalp Sutu

In 2016 is de nieuwe Yalp Sutu geplaatst. Dit interactieve speeltoestel brengt voetbal naar een heel nieuw niveau. Ontdek deze nieuwe manier van voetballen!

In het winterseizoen worden er op het resort werkzaamheden uitgevoerd om het terrein een upgrade te geven voor het voorjaar 2018. Denkt u hierbij aan woningonderhoud, het verplaatsen van woningen en tuinaanleg. Uiteraard doen wij ons best om de overlast tot een minimum te beperken. 

Nieuwe speeltoestellen

en andere vernieuwingen

Resort De Achterhoek vernieuwt! Zo hebben we onlangs diverse (interactieve) nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Ook het indoor speelparadijs 't Speelkasteel heeft een metamorfose ondergaan. En binnenkort komen er nog meer vernieuwingen! Houd ons dus goed in de gaten!