Welkom op Resort De Achterhoek

Voor een onvergetelijke vakantie...

Proef de mystieke sfeer van de Middeleeuwen in een afwisselend en rijk landschap. Ontspan in een omgeving die door de eeuwen heen zijn eigen dialect en cultuur heeft behouden. Geniet van het ruime winkelassortiment en het theater in Lochem of maak gebruik van de vele faciliteiten op Resort De Achterhoek zelf. Dit Resort is ‘een gevestigde naam’ in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u zich maar kunt wensen!

Nieuwe speeltoestellen

En andere vernieuwingen

Resort De Achterhoek vernieuwt! Zo hebben we onlangs diverse (interactieve) nieuwe speeltoestellen laten plaatsen. Ook het indoor speelparadijs 't Speelkasteel heeft een metamorfose ondergaan. En binnenkort komen er nog meer vernieuwingen! Houd ons dus goed in de gaten! 

 
Zoek & Boek
 
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort De Achterhoek heeft verschillende accommodaties te huur, van eenvoudig tot zéér luxe met alle denkbare comfort. En geschikt voor diverse gezelschappen.
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De faciliteiten van EuroParcs Resort De Achterhoek voorzien u van alle gemak, zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Ontdek ook de omgeving!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Met haar groene landschap als een gemoedelijke, sfeervolle omlijsting, kleurt de Achterhoek uw verblijf in met rust, ruimte ...
 

Werkzaamheden internet en TV

Op dit moment zijn er werkzaamheden bezig op het park betreffende het optimaliseren en moderniseren van de internetverbinding en het TV- signaal, zodat wij als park klaar zijn voor de toekomst. Dit kan enige overlast veroorzaken, waaronder perioden van geen of slecht TV- signaal en/of internetverbinding. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in de eerste week van januari 2019 afgerond. 

Disclaimer: Het niet of slecht functioneren van het TV- signaal en/of internetverbinding geeft geen recht op korting of restitutie.