Behalve op het park, kan er ook in de omgeving van Resort Brunssummerheide worden gesport.

5 Resultaten

Klimcentrum

'Neoliet' in Heerlen en 'Rocca' in Gulpen bieden u professionele klimfaciliteiten. Iedereen kan het, onder leiding van vakkundige kliminstructeurs.

Mosaqua

Voor de echte waterratten is Mosaqua in Gulpen dé uitkomst. Met ondermeer familieglijbanen, junglebad, glijbanen, golfslagbad, piraten speelschip, wildwaterbaan, stroomversnelling, junglebar en 5 buitenbaden. Voor ieder wat wils bij Subtropisch Zwemparadijs Mosaqua in Gulpen.

Laco Glanerbrook

Laco sport- en recreatiecentrum Glanerbrook in Geleen heeft een gevarieerd aanbod van zwem, fitness- en ontspanningsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit multifunctionele sportcentrum heeft een zwembad, fitness, fysiotherapie, zonnebank, buitenbad, sporthallen, overdekte ijshal, skeeler- en wielerbaan, 400 meter schaatsbaan.

SnowWorld

SnowWorld in Landgraaf is het grootste indoor skiresort van de wereld. Geheel gebouwd in Oostenrijkse stijl. SnowWorld biedt u de mogelijkheid om het wintersportgevoel in eigen land te ervaren. Jong of oud, beginnend of gevorderd, iedereen is welkom!

Watersport Sporta Beachclub Maaseik

Net over de grens in België, biedt Sporta heel wat unieke sportieve arrangementen: windsurfen, zeilen, kajak, kano, beachvolleybal en nog veel meer. Het schitterende privézandstrand van Sporta vormt een ideale lokatie voor gezellige ontspanning op en rond het water.