Ervaringen EuroParcs

Ervaringen EuroParcs Resort Brunssummerheide

Hier vindt u de ervaringen met EuroParcs Resort Brunssummerheide, geschreven door onze klanten. In de EuroParcs ervaringen krijgt u een korte impressie van wat onze klanten vinden van EuroParcs Resort Brunssummerheide en de vakantiewoningen. Hoe hebben onze klanten hun periode in een EuroParcs vakantiewoning en vakantiepark ervaren? Hoe vinden zij de service? Lees hier de EuroParcs ervaringen van onze klanten!

02.05.2016

Top midweek gehad, locatie was perfect aan de rand van de Brunssumnerheide. De accomodatie was ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Tevens was het weer ook nog goed te noemen. Zeker voor herhaling vatbaar.

27.06.2016

Wir hatten mit 6 Personen das Haus Pavillion+ gebucht. Super Ausstattung, Haus ist neu und mit 6 Personen sehr gut zu bewohnen. Die Ausstattung der Küche ist hervorragend. Wir waren bereits um 13.00Uhr da und das einchecken war kein Problem, obwohl der Zugang zum Haus erst ab 15.00Uhr laut Vertrag möglich ist.

12.06.2016

Unieke ligging en luxe huis wat we niet verwacht hadden. Met schitterend weer erbij was het een super weekend.

11.09.2016

Mooi kleinschalig park. Huisje was erg mooi, modern, ruim en schoon. Tot nu toe wel een van de meest luxe vakantiehuisjes die we hebben gehad. Het park is lekker rustig. Aanrader voor rustzoekers en mensen die activiteiten buiten het centrum willen ondernemen. Op het park niet heel veel te doen, maar zorgt voor een rustig publiek wat wij fijn vonden en buiten het park met auto voldoende te doen…

03.10.2016

Verrassend ruim en luxe huis, Brunssum ligt centraal en het was heerlijk. Personeel erg service gericht!

21.09.2016

Geweldig weekend gehad!

15.09.2016

Wir hatten mit 6 Personen das Haus Pavillion+ gebucht. Super Ausstattung, Haus ist neu und mit 6 Personen sehr gut zu bewohnen. Die Ausstattung der Küche ist hervorragend. Wir waren bereits um 13.00Uhr da und das einchecken war kein Problem, obwohl der Zugang zum Haus erst ab 15.00Uhr laut Vertrag möglich ist.

28.09.2016

Fantastisch weekend.

Europarcs ervaringen resort  BRUNSSUMMERHEIDE

Ook ervaring met EuroParcs Resort Brunssummerheide?

Wij hopen dat u naar aanleiding van de ervaringen van anderen, interesse heeft gekregen in Resort Brunssummerheide van EuroParcs. Op onze website is alle informatie te vinden met betrekking tot onze prachtige vakantieparken. Ons streven is om aan de hand van ervaringen en feedback de vakantieparken zo goed mogelijk op de bezoekers af te stemmen. Daarom zijn jullie ervaringen voor ons van groot belang. Heeft u al eens op een van onze parken verbleven en wilt u graag uw ervaringen delen? Plaats dan een reactie en laat het ons weten!