Resort Brunssummerheide

Adres

Akerstraat 153
6445 CP Brunssum

 
Navigeren

Contactinformatie

T 088 070 80 90
E info.resortbrunssummerheide@europarcs.nl

Contactformulier

U kunt ook via het onderstaand formulier contact met ons opnemen.

 

Vakantiewoning reserveren?

Reserveren kan online via ons reserveringssysteem of telefonisch via 088 070 80 90. U kunt ook een reservering maken en plaatsen door ons te mailen.

Zoek & boek

Openbaar vervoer

Op Resort Brunssummerheide komt de bus tot vlak voor de deur. Als u ons wilt bezoeken met het OV, kunt u uitstappen op halte Zeekoelen in Heerlen. Of gebruik de website van 9292 om uw reis te plannen. 

Let op, de halte heet Zeekoelen, maar op de halte zelf staat 'Brederostraat'. Bij twijfel kunt u de buschauffeur vragen u de juiste halte te wijzen. 

Plan uw reis

Huisdieren

Op Resort Brunssummerheide zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan in de meeste vakantiewoningen. Er zijn ook huisdiervrije woningen. U kunt uw keuze opgeven tijdens het boeken. 

Vuurwerk

Op Resort Brunssummerheide is het niet toegestaan om vuurwerk af te steken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de brandveiligheid. 

In de omgeving van het park wordt er wel vuurwerk afgestoken, dit is uiteraard te horen. Houd u hier rekening mee. 

Veelgestelde vragen
 
Openingstijden
Openingstijden

Openingstijden

Een overzicht met openingstijden van de verschillende faciliteiten op EuroParcs Resort Brunssummerheide, zoals: de receptie, horeca en het zwembad.
Resort Brunssummerheide
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide liggend in het prachtige heuvelachtige landschap in Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale vakantie bestemming.
Contact
Contact

Contact

Het Klanten Contact Centrum van EuroParcs helpt u graag verder en probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Liever in contact met een resort? Dat kan!
 

↑ Terug naar boven