Bekijk alle vakantiewoningen op Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE!
 
Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België.

 
Bekijk alle accommodaties
 

Woning uitgelicht

Ontdek de ruime Boekhorst Royal 6, een mooie, rustieke vakantiewoning geheel in hout uitgevoerd. De woning biedt ruimte aan 6 personen en beschikt over een open keuken, met vaatwasser. 

Ontdek de ruime Boekhorst Royal 6, een mooie, rustieke vakantiewoning geheel in hout uitgevoerd. De woning biedt ruimte aan 6 personen en beschikt over een open keuken, met vaatwasser.

Boekhorst l'Etage 12

Chalet met 6 slaapkamers geschikt voor 12 personen

Pavilion 6

Chalet met 3 slaapkamers en een terras is geschikt voor 6 personen
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op het resort heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht. Met de diversiteit aan faciliteiten biedt het resort plezier voor het hele gezin.

Pavilion l'Etage 10

Chalet met 5 slaapkamers is geschikt voor 10 personen

Hackfort 4

Chalet met 2 slaapkamers en een terras is geschikt voor 4 personen
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de prachtige omgeving van EuroParcs Resort Brunssummerheide valt er veel te ontdekken en te beleven van sportief tot aan ontspanning. Voor ieder wat wils!

Velthorst 6

Chalet met 3 slaapkamers en een terras is geschikt voor 6 personen

Berkel 4

Chalet met 2 slaapkamers en terras is geschikt voor 4 personen
Parkplattegrond
Parkplattegrond

Parkplattegrond

Ontdek hoe EuroParcs Resort Brunssummerheide eruit ziet en waar uw favoriete vakantiewoning ligt. U kunt de parkplattegrond bekijken door het te downloaden.
 

↑ Terug naar boven