Welkom op Resort Brunssummerheide

Ontdek Limburg...

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming. Het grenst direct aan de schitterende Brunssummerheide, waardoor we met recht kunnen spreken van een TOPLOCATIE!
 
Dit heerlijke en rustige vakantiepark biedt u door de gunstige ligging de mogelijkheid om het fraaie zuidelijkste gedeelte van Nederland te ontdekken, maar ook om even een kijkje te gaan nemen bij onze buren in Duitsland en België. Vlakbij ligt de Openbare Golfbaan Brunssummerheide, een 45-holes baan, gelegen op een geaccidenteerd terrein tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en Schinveldse Bossen. Direct bij ons park dus!
 
 
Bekijk de video van EuroParcs Resort Brunsummerheide
 
 

Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van rust uitstekend samen gaan. De plaatsen Aken, Luik en het gezellige Maastricht liggen met de auto op 20 minuten rijafstand van het park.

Het beste van Resort Brunssummerheide en Resort Limburg
Als gast van Resort Brunssummerheide geniet u van alles wat het resort én de prachtige omgeving te bieden heeft. Rust, ruimte en natuurlijk. Maar als u eens een dagje wat anders wilt, kunt u Resort Limburg bezoeken. Als gast van Resort Brunssummerheide kunt u GRATIS gebruik maken van de faciliteiten van Resort Limburg, zoals het zwembad, de speeltuinen en natuurlijk de animatie en evenementen. Resort Limburg is 30 minuten rijden.

Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Resort Brunssummerheide, liggend in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, is een ideale bestemming en een toplocatie!
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Op het resort heb je een vermakelijke vakantie in het vooruitzicht. Met de diversiteit aan faciliteiten biedt het resort plezier voor het hele gezin.
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de prachtige omgeving van EuroParcs Resort Brunssummerheide valt er veel te ontdekken en te beleven van sportief tot aan ontspanning. Voor ieder wat wils!
 

↑ Terug naar boven