24 Resultaten

Escaperoom Best Escape Purmerend

Ga de uitdaging aan en vind met je team al improviserend de weg door de escaperooms, gaan jullie het redden binnen 60 minuten? Kies voor De Bank Kraak, of Romanov's Bunker. (Keuze uit Nederlands of Engelstalig) Kijk voor meer informatie op de website:
Escaperoom Best Escape Purmerend
Escaperoom Best Escape Purmerend

Alkmaar

Alkmaar is vooral Hollands kaasstad. Gedurende het seizoen (van de eerste vrijdag in april t/m de eerste vrijdag in september) wordt hier op vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur een traditionele kaasmarkt gehouden. De kazen worden door handelaren via handjeklap verkocht. Daarna komt het 400 jaar oude kaasdragersgilde in actie komt om met berries de kaas af te voeren, nadat de partij in de Waag is gewogen.
Alkmaar
Alkmaar

Amsterdam

Amsterdam heeft vele gezichten. Iedereen kent de 165 romantische grachten met de 1281 bruggen, de ruim 600.000 fietsen, het nachtleven en de bloemenmarkt. Maar daarnaast biedt de stad vele andere bezienswaardigheden, uitstekende winkelmogelijkheden en uiteenlopende tentoonstellingen in 50 musea. Elke dag heeft u de keuze uit vele concerten en theatervoorstellingen. Amsterdam heeft 't allemaal!
Amsterdam
Amsterdam

Volendam

Volendam, het mooie vissersdorp aan het IJsselmeer, met zijn klederdracht, muziek en vis. Kleine huisjes op het doolhof achter de haven, souvenirwinkels 7 dagen per week geopend. Restaurants met een Volendamse sfeer waar een belangrijk deel van de menukaart uit vis bestaat. Zo uit het water vers op het bord.
Volendam
Volendam

Zaanse Schans

Vol houten molens, schuren, woningen en musea. Opgetrokken in unieke Zaanse houtbouw-architectuur en stuk voor stuk hierheen verplaatst vanaf 1961. Met gemak kan je een halve dag op de Schans doorbrengen. Er is zoveel te zien, proeven, ruiken en beleven! Wandel heerlijk tussen de fraaie panden en het unieke veenweidelandschap door. Kom kijken naar ambachten als klompen- en kaasmaken of bezoek de verschillende molens en monumentale panden. Maak een vaartocht, neem lekker plaats in één van de restaurants en snuffel rond in de winkeltjes. De entree tot de Zaanse Schans is gratis.
Zaanse Schans
Zaanse Schans

Bios & Bowling

In de omgeving van Camping en Jachthaven Uitdam bevinden zich meerdere bioscopen. Zowel in Purmerend, Alkmaar als Zaandam. Wilt u weten welke films er draaien? Loop even binnen bij de receptie. Bowlen kunt u bij Bobs Saloon in Uitgeest of in Purmerend bij Bowlingcentrum Purmerend.
Bios & Bowling
Bios & Bowling

Burggolf Purmerend

Burggolf Purmerend beschikt over een 36 holes championship course en een 9 holes par-3 baan. De holes zijn ruim opgezet en bieden zowel beginners als gevorderde spelers een uitdagende ronde.
Burggolf Purmerend
Burggolf Purmerend

De Beverwijkse Bazaar

Met ruim 2.500 winkels is De Bazaar Europa’s grootste overdekte markt. Het perfecte, goedkope dagje uit, ook bij slecht weer. Meer dan 50 nationaliteiten maken De Bazaar tot meest internationale markt. Een smeltkroes van culturen, nationaliteiten, religies en talen. Elk weekeind geopend van 08.30 tot 18.00 uur.
De Beverwijkse Bazaar
De Beverwijkse Bazaar

De Zaanse Golf Club

Enigszins verscholen in een prachtig natuurgebied met rondom eeuwenoude weidse polders, ligt een uitdagende 18 holes golfbaan.
De Zaanse Golf Club
De Zaanse Golf Club

Fort Spijkerboor

Het fort bij Spijkerboor is het grootste fort in de stelling van Amsterdam. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam is Fort bij Spijkerboor een wereldwijd erkend cultuurmonument. En staat sinds 1996 op de Unesco werelderfgoedlijst.
Fort Spijkerboor
Fort Spijkerboor

Fort Resort Beemster

Onder de koepels van het Unesco Werelderfgoed Fort aan de Nekkerweg staat een prachtig spa/wellness – hotel – restaurant. De combinatie van de historische elementen, het ingenieuze ontwerp, de hoogstaande techniek, de prachtige natuurlijke omgeving van de Beemsterpolder en het verrassende design maken uw bezoek tot een ware en onvergetelijke belevenis!
Fort Resort Beemster
Fort Resort Beemster

Golfbaan Beemster

Golfbaan Beemster beschikt over een 9 holes baan, oefengreens, driving-range, lockerruimte, clubhuis/restaurant, hotel, golfshop en golfschool. Zowel leden als niet leden zijn bij hier welkom.
Golfbaan Beemster
Golfbaan Beemster

Golfbaan Spaarnwoude

Met 66 holes, verdeeld over zeven banen is Golfbaan Spaarnwoude de grootste golfbaan van Europa. Doordat Golfbaan spaarnwoude een openbare baan is, kan iedereen profiteren van het speeloppervlak.
Golfbaan Spaarnwoude
Golfbaan Spaarnwoude

Heemskerkse Golfclub

De Heemskerkse golfclub beschikt over een 18 holes championship baan en een nieuwe PAR 3-HOEK, waar u zonder GVB kunt golfen.
Heemskerkse Golfclub
Heemskerkse Golfclub

Het Anne Frank Huis

Het Anne Frank Huis is een monument ter gedachtenis aan Anne Frank en haar familie. Het huis staat in Amsterdam aan de Prinsengracht 263-267.Het museum trekt meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar waarvan de meesten uit het buitenland. In 2013 kwam er een recordaantal van bijna 1,2 miljoen bezoekers. Die kwamen uit 95 verschillende landen. Circa 11 procent komt uit Nederland. De grootste groep is tussen de 20 en 30 jaar oud (32 procent). Foto: copyright Anne Frank House/photographer Cris Toala Olivares
Het Anne Frank Huis
Het Anne Frank Huis

Het Zuiderzeemuseum

In Enkhuizen is het enige openluchtmuseum in Europa waar water de hoofdrol speelt. Onder het genot van een boottochtje kunt u hier niet alleen zien hoe de Hollanders leefden 100 jaar geleden, maar u kunt het zelfs ruiken, proeven en voelen. Het typische oud-Hollandse gevoel wordt hier tot leven gebracht.
Het Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum

Holle Bolle Boom

De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn biedt 1100 vierkante meter overdekt gethematiseerd speelplezier voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. In de Holle Bolle Boom valt meteen de reuzenboom op die uitnodigt om er in te klimmen. Ouders kunnen vanaf de Moestuin een oogje in het zeil houden onder het genot van een hapje en/of drankje.
Holle Bolle Boom
Holle Bolle Boom

Kaasboerderij de Jacobs Hoeve

Kaasboerderij de Jacobs Hoeve ligt aan de dijk te Katwoude midden in de polder ingeklemd tussen Monnickendam en Volendam. Vanaf deze hoeve kijkt u uit over het IJsselmeer. Deze unieke landelijke locatie vormt de omlijsting van de oer-Hollandse bedrijfsactiviteit: kaasmaken! Op de Jacobs Hoeve staat het team in Volendamse klederdracht dagelijks klaar om je te ontvangen. Aangekomen op de hoeve bieden hun je een professionele demonstratie over de wijze waarop de kaas wordt bereid. Met behulp van de nodige hulpmiddelen en een duidelijke uitleg in meerdere talen (Ned/Eng/Du/Fr/Sp/It) beleeft iedereen het ambacht van de kaasmaker van melk tot eindproduct.
Kaasboerderij de Jacobs Hoeve
Kaasboerderij de Jacobs Hoeve

Kaasmarkt Alkmaar

De kaasmarkt Alkmaar vindt in 2016 plaats van 25 maart tot en met 2 september, iedere vrijdag van 10 tot 12.30 uur op het Waagplein. In 1365 bezit de stad één kaasweegschaal, in 1612 zijn het er al vier. De oprichtingsdatum van het kaasdragers gilde is 17 juni 1593. De markt heeft altijd op het Waagplein plaatsgevonden. Dit plein is verschillende malen vergroot; in twee eeuwen tijd werd het maar liefst acht keer vergroot tot de huidige oppervlakte. Hieruit blijkt het grote belang van de kaashandel voor de stad. In de 17 eeuw werd kaas op vrijdag en zaterdag verhandeld vanaf mei tot Allerheiligen. In de 18e eeuw zelfs vier dagen per week. Foto: VVV Alkmaar
Kaasmarkt Alkmaar
Kaasmarkt Alkmaar

Madame Tussauds

In de beroemde wassenbeelden attractie in Amsterdam ontmoet je de sterren, de royals en nog veel meer celebrities. Ben je klaar voor de leukste en meest interactieve attractie van Amsterdam? Stap in hartje centrum de verbazingwekkende wereld van Madame Tussauds in. Beleef verrassende, leerzame en soms emotionele ontmoetingen met uw superhelden, topzangers, filmsterren en kunstenaars.

NEMO Amsterdam

Science Center NEMO neemt je mee in de wereld van die alledaagse dingen die toch heel bijzonder zijn. Iedere bezoeker, van jong tot oud, kan hier wetenschappelijke kennis ervaren. Ontdek bijvoorbeeld hoe bruggen werken, waarom je soms dingen ziet die er niet zijn en hoe bliksem ontstaat door zelf aan de slag te gaan met de interactieve opstellingen. Workshops, filmpjes en demonstraties maken je NEMO dag compleet. Een knetterende trui of een regenboog: na een bezoek aan NEMO zal je met nieuwe ogen naar de wereld kijken. Foto: Digidaan
NEMO Amsterdam
NEMO Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam

Het Rijksmuseum Amsterdam, meestal Rijksmuseum genoemd, is het grootste en belangrijkste rijksmuseum van Nederland. Het ligt tussen de Stadhouderskade en het Museumplein in Amsterdam-Zuid en biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis. De collectie bestaat onder andere uit werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. Het Rijksmuseum is eigendom van de Staat en wordt beheerd door de Rijksgebouwendienst. Foto: John Lewis Marshall
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam

Speelderij de Batavier

Tussen Alkmaar en Bergen ligt Speelderij De Batavier. Het speelpark waar de tijd even lijkt stil te hebben gestaan. Midden tussen de bomen glijd je van een echte, ouderwets hoge, glijbaan en zit je met z’n allen op de familieschommel. De Batavier biedt jong en oud veel plezier en avontuur.
Speelderij de Batavier
Speelderij de Batavier

Sprookjeswonderland

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is dé plek voor uw jonge kroost om de verhalen die u voorleest voor het slapen gaan werkelijkheid te laten worden. Ontmoet de Gelaarsde Kat of Sneeuwwitje en de gemene heks. Geniet van de treinrit door het park, de dieren die er leven (onder meer geiten en konijnen) of van het pannenkoekenhuis.
Sprookjeswonderland
Sprookjeswonderland