Op een zonnige dag is het hier heerlijk toeven. Met een handdoek op het strandje kunt u zo een hele dag van de zon én het prachtige uitzicht over het water genieten.

De kinderen kunnen op het strandje heerlijk zandkastelen bouwen, spelen in het zand en natuurlijk lekker in het water. 

Op het park

Meer Op het park

Receptie

De receptie is direct gelegen bij de ingang van de camping. U kunt hier terecht voor reserveringen en al uw praktische vragen over uw verblijf.

Boothelling

Uw boot veilig in of uit het water halen is geen probleem op Camping en Jachthaven Uitdam. Wij hebben een solide boothelling voor uw vaartuig.

Bootverhuur

Op de camping zelf kunt u vanaf 1 april terecht voor het huren van een bootje. In de omgeving zijn leuke tochten te varen.

Café en bar

Gezellig een drankje met familie of vrienden drinken kan altijd op Camping en Jachthaven Uitdam. Schuif aan in ons gezellige café en geniet van uw drankje!

Elektra

Praktisch standplaatsen en de meeste ligplaatsen zijn voorzien van aansluitpunten voor uw elektrische apparaten.

Fietsverhuur

Camping en Jachthaven Uitdam is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen kunt u huren bij de receptie.

Snackbar

In het 'Taste & More - Family Take Away Restaurant' haal je de lekkerste dingen. Van een Vlaams frietje, een hamburger naar keuze, American Pancake tot een overheerlijke pizza.

Speeltuin

Kinderen kunnen klimmen en klauteren op de speeltoestellen die her en der op de camping aanwezig zijn.

Toiletgebouw

Zoals u van een camping mag verwachten, kunt u gebruik maken van ons toiletgebouw. Het gebouw is voorzien van dames- als herentoiletten.

Wasserette

Soms kan het gebeuren dat er een wasje gedraaid moet worden tijdens uw verblijf. Geen probleem, ook dit kan op Camping en Jachthaven Uitdam!

Waterpunten

Bij de meeste ligplaatsen kunt u gebruik maken van een waterpunt. De standplaatsen op de camping hebben een gemeenschappelijk waterpunt.

Wi-Fi

U kunt op de Camping en in de Jachthaven gebruikmaken van Wi-Fi.