Camping en Jachthaven Uitdam

Alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen aan het Markermeer, staat deze camping garant voor waterplezier. 
 
Daarnaast is de camping de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Amsterdam ligt op een steenworp afstand en is makkelijk te bereiken met bijvoorbeeld uw bootje! Ook kunt u het pitoreske eilandje Marken bezoeken of het welbekende Volendam. 
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Camping en Jachthaven Uitdam én deze prachtige omgeving u te bieden hebben!

Camping en Jachthaven Uitdam is geopend van
1 april 2018 tot 1 oktober 2018

Werkzaamheden

Om de kwaliteit van het resort te verbeteren vinden er op het resort en op de camping werkzaamheden plaats. Vanaf 12 oktober 2018 is de jachthaven volledig gesloten in verband met werkzaamheden. Uiteraard zullen wij ons best doen om deze werkzaamheden te laten plaatsvinden op een manier waar u zo min mogelijk hinder ondervind. Mocht u vragen hebben over deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met ons Klanten Contact Centum via 088 070 80 90

Seizoensplaatsen

Wilt u meer informatie over seizoensplaatsen op de camping? Neem dan contact op met de receptie. 

Vaste ligplaats

Wilt u meer informatie over een vaste ligplaats? Neem dan contact op met de receptie. 

Passantentarief

Het passantentarief voor de jachthaven is € 1,75 per meter per nacht en is te boeken per nacht. Deze prijs is excl. toeristenbelasting van € 1,85 p.p.p.n. 
De passantensteiger is geopend van 1 april t/m 30 september. 

Glamping @EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam
Varen bij EuroParcs Camping en Jachthaven Uitdam
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

De Camping en Jachthaven Uitdam is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bekijk hier alle faciliteiten.
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Camping en Jachthaven Uitdam heeft verschillende kampeerklaatsen te huur voor uw perfecte kampeerbelevenis. Er is plaats voor tenten, campers en caravans.
Contact
Contact

Contact

Neem contact op met Camping en Jachthaven Uitdam via het telefoonnummer, door het contactformulier in te vullen of loop even binnen bij de receptie.