Camping en Jachthaven Uitdam heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen aan het Markermeer, staat deze camping garant voor waterplezier. 
 
Daarnaast is de camping de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Amsterdam ligt op een steenworp afstand en is makkelijk te bereiken met bijvoorbeeld uw bootje! Ook kunt u het pitoreske eilandje Marken bezoeken of het welbekende Volendam. 
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Camping en Jachthaven Uitdam én deze prachtige omgeving u te bieden hebben!

Seizoensplaatsen

Wilt u meer informatie over seizoensplaatsen op de camping? Neem dan contact op met de receptie. 

Werkzaamheden

Om de kwaliteit van het resort te verbeteren vinden er op het resort en op de camping werkzaamheden plaats. Uiteraard zullen wij ons best doen om deze werkzaamheden te laten plaatsvinden op een manier waar u zo min mogelijk hinder ondervind. Mocht u vragen hebben over deze werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met ons KlantenContactCentum via 088 070 80 90. 

Passantentarief

Het passantentarief voor de jachthaven is € 1,75 per meter per nacht en is te boeken per nacht. Deze prijs is excl. toeristenbelasting van € 1,85 p.p.p.n. 
De passantensteiger is geopend van 1 april t/m 30 september. 

Vaste ligplaats

Wilt u meer informatie over een vaste ligplaats? Neem dan contact op met de receptie. 

 
 

Camping en Jachthaven Uitdam is geopend van
1 april 2018 tot 31 oktober 2018

 
kamperen
kamperen