Camping en Jachthaven Uitdam

Camping en Jachthaven Uitdam heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Gelegen aan het Markermeer, staat deze camping garant voor waterplezier. 
 
Daarnaast is de camping de ideale uitvalsbasis voor diverse uitjes. Amsterdam ligt op een steenworp afstand en is makkelijk te bereiken met bijvoorbeeld uw bootje! Ook kunt u het pitoreske eilandje Marken bezoeken of het welbekende Volendam. 
 
Laat onze medewerkers u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden die Camping en Jachthaven Uitdam én deze prachtige omgeving u te bieden hebben!

Maak kennis met onze unieke trekkershutten!

Heeft u geen tent, caravan of camper, maar bent u wel op zoek naar die echte kampeerbeleving? Denk dan eens aan onze trekkershutten! 

Trekkershutten zijn houten blokhutten waarin u kunt overnachten. Ze zijn bijzonder geschikt voor mensen op doorreis of bijvoorbeeld mensen op fietsvakantie. De trekkershutten op Camping en Jachthaven Uitdam zijn voorzien van bedden, een tafel en stoelen. Daarnaast zijn de trekkershutten varierend in comfort. Dat wil zeggen dat er ook trekkershutten zijn met keuken, toilet en douche. Bekijk snel onze trekkershutten voor de mogelijkheden. 

trekkershutten
Boek een trekkershut!

Seizoensplaatsen

Wilt u meer informatie over seizoensplaatsen op de camping? Neem dan contact op met de receptie. 

kamperen
kamperen

Passantentarief

Het passantentarief voor de jachthaven is € 1,75 per meter per nacht en is te boeken per nacht. Deze prijs is excl. toeristenbelasting van € 1,85 p.p.p.n. 
De passantensteiger is geopend van 1 april t/m 30 september. 

Vaste ligplaats

Wilt u meer informatie over een vaste ligplaats? Neem dan contact op met de receptie. 

 
 

Boot te koop

Bent u op zoek naar een boot? Bekijk hier een prachtig exemplaar wat te koop staat.