Contact

Resort Zuiderzee

Neem contact op met EuroParcs Resort Zuiderzee

Wil je graag in contact komen met EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen? Wij helpen je graag verder en staan je graag te woord. Wij zullen proberen je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bereikbaarheid

Met de auto
Vanuit Harderwijk: Ga de Knardijk/N302 op vanaf de Alberdingk Thijmlaan en Newtonweg (2,3 km). Volg de N306 naar de Spijkpad in Biddinghuizen (17,5 km). U vindt Resort Zuiderzee na 500 meter aan uw rechterkant.

Met het openbaar vervoer
Vanuit station Harderwijk: Neem bus 246 Walibi Express. Vanuit Walibi is het 3,1 kilometer (38 minuten) lopen tot Resort Zuiderzee. Voor een actuele routebeschrijving vanuit uw startpunt, ga naar 9292.

Vuurwerk
Op Resort Zuiderzee mag er geen vuurwerk worden afgestoken met Oud en Nieuw. Dit in verband met de veiligheid. Vuurwerk afsteken alleen toegestaan aan de openbare weg buiten het resort, maar bij slecht weer kan er besloten worden dit te verplaatsen naar het plein met de fontein bij de centrumfaciliteiten.

in de omgeving is wel vuurwerk te horen. Ook kan er vuurwerk worden afgestoken op de openbare weg. Houd hier rekening mee. 

Veilig betalen met: