Werken bij EuroParcs Resort De Kempen

Werken bij Resort De Kempen in de recreatiebranche? Hier vind je een overzicht van alle vacatures.

Kom werken bij EuroParcs Resort Zilverstrand

Resort Zilverstrand ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen ook wel het vakantiepark van Antwerpen! Gasten kunnen de fiets pakken of wandelschoenen aantrekken om een van de talrijke fiets- en wandeltochten te volgen om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

De mogelijkheden en faciliteiten van Resort Zilverstrand zijn divers. Gasten kunnen de hele dag volop waterplezier beleven in het overdekte zwembad en bij mooi weer is het genieten in het strandbad met de vele waterspeeltoestellen. In het indoor speelpaleis kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen en klauteren.

Wie zijn wij

EuroParcs Resort Zilverstrand staat garant voor een uitdagende, vakkundige en zeer afwisselende baan binnen een professioneel en vooruitstrevend bedrijf, met een open en informele bedrijfscultuur. We bieden jou een plaats in ons jonge en enthousiaste team en de kans om een bijdrage te leveren aan de groei en het succes van EuroParcs. Daarnaast bieden we je een goed marktconform arbeidsvoorwaardenpakket dat past bij de functie, de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. 

Kom jij ons team versterken? Bekijk de vacatures!

Resort De Kempen
Kiezelweg 17, 2400 Mol, België
View this resort

Veilig betalen met: