Omgeving - Actief

Rondom Resort De Wije Werelt is veel actiefs te doen!

Actief

In de omgeving van Resort Veluwemeer is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes. 

Aanlegplaats De Ral

Aanlegplaats De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).

Escaperoom Harderwijk

Escaperoom Harderwijk

Bij Escaperoom Harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Flevonice

Flevonice

De Efteling is een begrip in de wereld van de attractieparken en een icoon als het gaat om entertainment in Nederland. Laat u betoveren door de prachtige attracties en duizelingwekkende achtbanen.

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij onze ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen, zandverstuivingen en oude vliegdennen, speelse doorkijkjes en bijzondere vergezichten het karakter van onze sfeervolle 27-holes bosbaan.

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo

Een uitstekend uitje voor het gehele gezin! Kinderen zijn vanaf 1.20 al van harte welkom om het klimparcours te verkennen. Voor de echte durfal hebben ze ook een klimparcours op 9 meter hoogte! Wie durft er tussen de bomen door te slingeren en alle hindernissen aan te gaan?

Paintballstrand Horst

Paintballstrand Horst

Het paintball strand van strand horst ligt maar op 20 autominuten bij ons vandaan. Voor de mensen die goed tegen een stootje kunnen en op zoek zijn naar een adrenaline kick is dit zeker een goed idee! Al vanaf 19,95 per persoon kan er worden gepaintballd.

Varen op het Veluwemeer

Varen op het Veluwemeer

15 unieke eilanden en natuurhavens in de Randmeren liggen voor de deur. Denk aan een rustig dagje aan het strand op een eiland met een heerlijke picknick. 

 Veluwe Events

Veluwe Events

Sinds begin 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met onder andere hotel de Beyaerd. Zij verzorgen diverse outdoor activiteiten. In het hoogseizoen wordt er elke week een outdoor activiteit georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf op bezoek te gaan. 

Bekijk ook...

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld