Omgeving - Actief

Rondom Resort Veluwemeer is veel actiefs te doen!

Actief

In de omgeving van Resort Veluwemeer is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes. 

Aanlegplaats De Ral

Aanlegplaats De Ral

De Ral

Dit eiland ligt in het Veluwemeer, halverwege Elburg en Harderwijk, schuin tegenover het Aquacentrum Bremerbergsehoek en tussen twee natuureilanden (de Snip en de Kwak).

Escaperoom

Escaperoom

Harderwijk

Bij Escaperoom Harderwijk heb je de keuze tussen 2 verschillende kamers. In elke kamer kunnen in totaal 8 personen aan het spel deelnemen. Met slecht weer een aanrader om te gaan doen. Lukt het jullie binnen de 60 minuten?

Flevonice

Flevonice

Biddinghuizen/ Dronten

Het is ooit begonnen met het idee om elk jaar te kunnen schaatsen op natuurijs. Nu is Flevonice een bedrijf met zomer en winter activiteiten voor het hele gezin! 

Golfbaan Het Rijk

Golfbaan Het Rijk

Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe dankzij de unieke ligging.

Klimbos

Klimbos

Ermelo

Een uitstekend uitje voor het gehele gezin! Kinderen zijn vanaf 1.20 al van harte welkom om het klimparcours te verkennen. Voor de echte durfal hebben ze ook een klimparcours op 9 meter hoogte! Wie durft?

Paintballstrand Horst

Paintballstrand Horst

Het paintball strand van strand horst ligt maar op 20 autominuten bij ons vandaan. Voor de mensen die goed tegen een stootje kunnen en op zoek zijn naar een adrenaline kick is dit zeker een goed idee! Al vanaf 19,95 per persoon kan er worden gepaintballd.

Varen

Varen

Veluwemeer

15 unieke eilanden en natuurhavens in de Randmeren liggen voor de deur. Denk aan een rustig dagje aan het strand op een eiland met een heerlijke picknick. 

 Veluwe Events

Veluwe Events

Sinds begin 2017 zijn wij een samenwerking aangegaan met onder andere hotel de Beyaerd. Zij verzorgen diverse outdoor activiteiten. In het hoogseizoen wordt er elke week een outdoor activiteit georganiseerd. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf op bezoek te gaan. 

Bekijk ook...

Veilig betalen met: