Omgeving

Rondom Resort De Kempen is veel te doen!

Omgeving

Resort De Kempen ligt in de prachtige omgeving van de Antwerpse Kempen. Pak de fiets of trek uw wandelschoenen aan om deze natuurrijke omgeving te ontdekken.

Voor een avontuurlijke dagje uit kunt u met de kinderen naar familie- en attractiepark Bobbejaanland, gelegen op slechts een half uur rijden van het bungalowpark. Wilt u liever winkelen? Antwerpen ligt op slechts 45 autominuten rijden. Deze stad is ideaal voor een dagje uit. Bezoek hier bijvoorbeeld het Modemuseum, het Diamantmuseum of ga naar de bekende Antwerpse Zoo.

Olmense Zoo

Olmense Zoo

Zie, doe en beleef het in Olmense Zoo! Een dierentuin waar jij je ogen uitkijkt en een gezellig dagje uit in hartje Kempen. Vlakbij EuroParcs Resort De Kempen. 

Openluchtmuseum Bokrijk

Openluchtmuseum Bokrijk

In 1958 opende het Openluchtmuseum de deuren voor de eerste bezoekers. Even een dagje cultuur proeven? Ook dat kan in de omgeving van Resort De Kempen. 

Maasmechelen Village

Maasmechelen Village

Maasmechelen

Ontdek een wereld van luxe in Maasmechelen Village, de ultieme shopping bestemming met meer dan 100 fashion- en lifestyle outletboetieks, tot 60% voordeliger dan de aanbevolen retailprijs.

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een attractiepark met shows, events en meet & greets met de artiesten. Bekijk het dagprogramma en ontdek de attracties van het park!

De Abdij van Postel

De Abdij van Postel

In deze abdij hebben norbertijnen 'van Postel' hun ideaal gevonden: de levende Christus. Mogen de vele bezoekers er de schoonheid van het ware geloof vinden.

GaiaZOO

GaiaZOO

Kerkrade

GaiaZoo is door het publiek reeds vier keer gekozen tot ‘Mooiste Dierentuin van de Benelux’ en is in 2013 én 2018 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'. Koop je tickets voordelig bij de receptie!

Bobbelaanland

Bobbelaanland

Bobbejaanland is met meer dan 40 attracties 't plezantste familie attractiepark van België. Dus oefen alvast je oooh's en je aaah's, die ga je nodig hebben!

Speeltuinen en activiteiten Zilvermeer

Speeltuinen en activiteiten Zilvermeer

Het Zilvermeer waar EuroParcs Resort De Kempen aan grenst is bekend omwille van zijn hagelwitte strand. In en rond het water zijn er veel waterglijbanen, speeltuinen en speeltoestellen.  

Veilig betalen met:

Contact

Adres
EuroParcs Hoofdkantoor
Oude Apeldoornseweg 48
7333 NS Apeldoorn

Telefonisch bereikbaar
Maandag t/m vrijdag 08.30u - 20.00u
Zaterdag en zondag 08.30u - 17.00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

* vereist veld