Grand Café Resort Kaatsheuvel

Familie pannenkoekenrestaurant met indoor speeltuin!

Grand Café Resort Kaatsheuvel is een familierestaurant

Ontdek Grand Café van het Wapen van Kaatsheuvel op Resort Kaatsheuvel. Heerlijk culinair verwend worden met bekende gerechten en heerlijke pannenkoeken? Hoe leuk is het om je pannenkoek te versieren? We hebben allerlei leuke vormpjes, gekleurde poedersuiker en stroop om je pannenkoek mee te versieren. Eten is nog nooit zo leuk geweest!

Ons Grand Café annex familierestaurant grenst direct aan de indoor speeltuin van Resort Kaatsheuvel, dus de kinderen zullen zich uitstekend voor en na het eten vermaken. Terwijl jij rustig kunt genieten van jouw gerecht, die nog warm is! Dus, heb je als gezin zin in pannenkoeken of andere heerlijke familie gerechten dan zijn jullie natuurlijk meer dan van harte welkom in ons familie restaurant Resort Kaatsheuvel!

Ontdek ook het steakhouse en de snackbar

Kom naar Luxe Steakhouse Resort Kaatsheuvel als je het wat sjieker aan wilt pakken. Maar (!) gemak dient de mens, dus voor de snelle hap ben je bij snackbar Resort Kaatsheuvel aan het juiste adres. Jouw smaakpapillen worden op EuroParcs' vakantiepark in Kaatsheuvel hoe dan ook verwend!

Veilig betalen met: