Omgeving - Rondreizen

Rondom Resort De Wije Werelt zijn veel manier om rond te reizen!

Rondreizen

Ontdek de omgeving van resort De Wije Werelt op verschillende manieren. Wandelen, fietsen, met de auto of de trein, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. 

Wandelroutes

Wandelroutes

Op de receptie zijn diverse wandelroutes te krijgen. Ze zijn goed onderhouden en aangegeven, wat bijdraagt aan een super wandel belevenis op de Veluwe! 

Parkeergarages en P+R in Arnhem

Parkeergarages en P+R in Arnhem

Ga slim Arnhem in met de Park & Ride bij het Gelredome. Parkeer voordelig en ga verder met het OV. In het centrum van Arnhem zijn 7 parkeergarages. 

Treininformatie

Treininformatie

Op weg met de trein in Nederland is heel eenvoudig. Plan je reis via de website van de NS en ga op reis! Meer informatie nodig? Onze medewerkers helpen u graag!

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

Veluwse Stoomtrein Maatschappij

De Veluwse Stoomtrein is een bijzondere attractie. Beleef een dagje met spoorvervoer uit het verleden al rijdend door het schitterende landschap op de Veluwe! 

Bekijk ook...

Winkelen in de stad

Stedelijk

In de buurt van Resort De Wije Werelt liggen veel leuke plaatsen om te bezoeken! Shoppen, kunst en cultuur snuiven? Wij helpen je graag op weg! 

Familie

Familie

Genieten met het gezin? Dat is in de omgeving van Resort De Wije Werelt een makkie! Er is zoveel te doen, dat je elke dag op pad kunt! Bekijk de mogelijkheden.  

Rustig aan

Rustig aan

Voor een rustige dag hoef je niet stil te zitten! De omgeving van Resort De Wije Werelt biedt veel activiteiten die niet inspannend zijn, maar wél interessant!  

Culinair

Culinair

Je kunt heerlijk eten in de omgeving van Resort De Wije Werelt. Ontdek ook de gezellige markten en proef de beste ingrediënten, laat je verrassen!  

Actief

Actief

In de omgeving van Resort De Wije Werelt is actief bezig zijn geen probleem. Van wandelen en fietsen tot klimmen in het Klimbos. Bekijk de diverse uitjes.  

Veilig betalen met: