Overnachten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Goede nachtrust, perfect dichtbij en een fijne douche!

Verblijf + pendeldienst vanaf Resort De Kraaijenbergse Plassen!

Je overnachting met de Nijmeegse Vierdaagse - van 21 t/m 24 juli 2020 - regelen? Boek een verblijf op vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen, want je kunt gebruik maken van een pendeldienst van en naar de wandel Vierdaagse! Ideaal toch? Je verblijft dichtbij en je bent tijdens de 104e Vierdaagse verzekerd van goede nachtrust. En wat dacht je van een welverdiende heerlijke douche na elke wandelocht; hoe fijn is dat na een dag flink wandelen?

Dus hopperdepop trommel je wandelgenoten op en profiteer van deze unieke deal. Geniet en beleef de wandeltocht der wandeltochten met EuroParcs. Verblijf zolang je wilt. Kom heerlijk bij van een intensieve wandelweek, geniet tevens na en houdt het triomfantelijk gevoel van overwinning (want dat is het) vóóral nog even vast. Want naast vier dagen lopen, is het ook tijd voor Nimweegse gezelligheid!

Pendeldienst

Wanneer je tijdens de Nijmeegse Vierdaagse bij ons op vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen verblijft kun je gebruikmaken van de pendelbus. Onze taxiservice van en naar het wandelevent ziet er als volgt uit: 

Vierdaagsebus Enkele Reis
Enkele reis met de bus van of naar de vierdaagse voor € 6,25 per persoon per rit.
Geldig tijdens de wandeldagen van de vierdaagse (21 t/m 24 juli 2020).

Vierdaagsebus Weekkaart
Reis 4 dagen met de bus van en naar de vierdaagse voor € 36,75 per persoon.
Geldig tijdens de wandeldagen van de vierdaagse (21 t/m 24 juli 2020).

De Vierdaagsefeesten

Volgens de Vierdaagsefeesten zijn dit de zeven mooiste dagen van het jaar. Verblijf daarom de complete week van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli 2020 bij ons op nieuwe vakantiepark Resort De Kraaijenbergse Plassen om te genieten van dit unieke evenement.

Nijmegen presenteert namelijk heel veel optredens op verschillende plekken, zoals in de stad, in het park, op de kade en op het strand. Met pop, rock, het levenslied, latin, dance en techno is er muzikaal gezien voor iedereen wel wat. Ontdek het programma van de vierdaagsefeesten.

de Vierdaagse

de Vierdaagse

Nijmegen

De 104de Vierdaagse is van 21 t/m 24 juli 2020 in Nijmegen, de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Uniek om als wandelaar aan deel te nemen. Minstens zo indrukwekkend voor toeschouwers! (Foto: Stichting De 4DAAGSE - Ger Loeffen).

Vierdaagsefeesten

Vierdaagsefeesten

Nijmegen

De Vierdaagsefeesten van Nijmegen zijn de zeven mooiste dagen van het jaar: zaterdag 18 juli t/m vrijdag 24 juli 2020. Ontdek het muzikale programma!

Vind jouw favoriete accommodatie

Veilig betalen met: